Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI câştigătorii ediţiei a VII-a a Maratonului Nordului GALERIE FOTO

Ediţia a VII-a a turului ciclist MTB Maratonul Nordului s-a bucurat şi anul acesta de un real succes. Peste 100 de ciclişti amatori şi profesionişti din Darabani, Dorohoi, Botoşani, Suceava, București, Iaşi, Bacău, Târgu-Mures, Bistriţa şi Cluj-Napoca, împărţiţi pe 9 categorii de vârstă au concurat pe 30 km, respectiv 51 km. Din fondul de premiere de 5000 de lei, 1800 de lei au fost direcţionaţi către 4 biciclete mountain bike Creative de 24 inch pe care le-au primit în dar 4 copii din Pomârla şi Hilişeu.

Compania Symmetrica a donat şi ea 1000 lei fondului de biciclete. “Traseele de concurs au atins cele mai importante obiective peisagistice și culturale ale zonei, cum ar fi pădurile întinse de lângă localitățile Pomârla și Hilișeu, în apropierea izvoarelor râului Jijia (la granița cu Ucraina), am urcat la celebra biserică monument de la Hilișeu, am revenit la Pomârla ca să oferim ocazia celor mai buni cicliști să escaladeze cel mai proeminent deal din această regiune, dealul Magura – 385m, în apropierea localității Ibănești” ne-a comunicat Corina Brânduşan, pr manager al Festivalului Zilele Nordului. „Mă bucur că am avut o nouă ediție reușită. Noile trasee s-au dovedit a fi foarte potrivite. Le vom păstra și la anul. Le mulțumim celor care au ales să-și doneze premiul și companiei Symmetrica pentru donația făcută” a declarat pentru Darabaneni.ro şi Alexandru Teioşanu, vicepreşedintele Asociaţiei Nord.

Câştigători probe:
 
Tura LUNGĂ-51 km

Masculin sub 18 ani:
loc 1 Pal Ioan (Iași)
loc 2 Călin Oprea (Suceava)
loc 3 Adrian Lascău (Dumeni)

Masculin 19-29 ani:
loc 1 Alexandru Ionuţ Roman  (Iași)


loc 2 Cosmin Istrate  (Brăila)
loc 3 Mihai Cervinschi (Suceava)

Masculin 30-39 ani:
loc 1 Daniel Lehaci (Târgu Neamț)
loc 2 Andrei Parau (Botoșani)
loc 3 Bogdan Andrei (Suceava)

Masculin +40 ani:
loc 1 Adrian Galatanu (Suceava)
loc 2 George Manatireanu (Dornești)
loc 3 Eugen Pal (Iași)Tura SCURTĂ-30 km

Masculin sub 18 ani:
 loc 1 Vlad Plintea (Bacău)
loc 2 Iulian Prigoreanu (Deleni)
loc 3 Adrian Onofraș (Hârlău)

Masculin 19-29 ani:
loc 1 Leonard Ostafe (Dorohoi)
loc 2 Alexandru Magureanu (Iași)
loc 3 Alin Jitareanu (Dorohoi)

Masculin 30-39 ani:
loc 1 Ionuț Apopei  (Iași )
loc 2 Ovidiu Ursache  (Iași )
loc 3 Dan Balan (București)

Masculin +40 ani:
loc 1 Mihai Condrea (Suceava)
loc 2 C-tin Giosu (Trușești)
loc 3 Adrian Radu Raus (Botoșani)

Feminin Open:
loc 1 Elena Avasilicioaei (Botoşani)
loc 2 Voichiţa Giosu (Trușești)
loc 3 Mardari Magdalena (Botoșani)

LOC 1 GENERAL:
Tura lungă: Daniel Lehaci (Târgu Neamt)
Tura scurtă: Vlad Valentin Pintea (Bacău)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini realizate de Botoşani Online.

Te-ar mai putea interesa si:  Alexandru TeiosanuMTB Maratonul NorduluiCorina Brandusan
1:41 pm Vineri, 25 August, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare