Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Centre de excelenţă inaugurate în prezenţa inspectorului şcolar general Huncă FOTO


Duminică, 6 noiembrie 2016, la Școala Gimnazială  Leon Dănăilă a fost inaugurate cele două centre de excelență la limba și literatura română și la limba engleză. La festivitatea de deschidere au participat inspectorul școlar general Mihaela Huncă, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani Constantin Liviu-Toma, fostul primar Corneliu Aroașoaie, profesori, elevi și părinți. La acest eveniment nu a fost prezent nici un reprezentant al actualei conduceri a Primăriei Darabani.

Lucian Florea, directorul în funcție al Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, a mulțumit invitaților pentru interesul și sprijinul acordat școlii, din funcțiile pe care le au și a subliniat profesionalismul și dăruirea cadrelor didactice dărăbănene. Inspectorul şcolar general Mihaela Huncă a felicitat pe toți cei implicați în organizarea centrelor de excelență și a spus că va susține, din orice funcție va ocupa, creșterea numărului de clase de excelență în școlile din județ. Însă, a continuat dânsa, pentru acest lucru are nevoie și de sprijinul colegilor dascăli. Mihaela Huncă este candidatul situat pe poziţia a III-a pe lista PSD pentru un loc în Camera Deputaților din partea județului Botoșani. Au mai luat cuvântul fostul primar al orașului și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin-Liviu Toma. În discursurile lor, cele două cadre didactice coordonatoare ale centrelor, Diana Apachiţei și Ramona Aionesei, au mulțumit pentru încrederea acordată și au susținut că acest eveniment este o șansă pentru copiii dărăbăneni de a arăta că sunt capabili de performanțe educaționale înalte. Reprezentanții părinților au susținut că aceste centre sunt benefice în primul rând pentru elevii școlilor dărăbănene, care nu mai trebuie să facă 80-90 de kilometri în week-end până la Botoșani, pentru a participa la centrele de excelență de acolo.„În această zi de sărbătoare creștinească, școala noastră trăiește momente emoționate și în același timp înălțătoare prilejuite de deschiderea celor două centre de excelență, unul la limba lui Eminescu și celălalt la limba lui Shakespeare. Doresc să aduc mulțumiri doamnei inspector școlar general, căreia îi transmit „Bine ați revenit!” la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”, pentru sprijinul constant pe care l-a acordat instituției noastre și în mod deosebit, pentru încrederea arătată, girând cu semnătura ei înființarea centrelor de excelență la limba și literatura română și la limba engleză.

Mulțumirile mele se îndreaptă de asemenea și către domnul Corneliu Aroșoaie, care pe parcursul anilor de mandat petrecuți în fruntea urbei noastre, a răspuns cu promptitudine la toate solicitările formulate din partea școlii la care și dumnealui a învățat, arătând în acest fel respect față de între corpul profesoral, față de părinți și de elevi și nu în ultimul rând, față de întreaga comunitate dărăbăneană. Doresc de asemenea să felicit profesoarele componenete ale catedrelor de limba română și limba engleză și în mod deosebit pe doamnele Despina Pop, Ramona Aionesei și Apachiței Diana, care prin munca sisifică depusă și prin harul insuflat elevilor au obținut de-a lungul anilor rezultate de excepție, care au făcut cunoscut numele Şcolii „Leon Dănăilă” nu doar în județ ci și în întreaga țară”
, a spus Lucian Florea. (A.D.A.)


Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaMihaela HuncaDiana ApachiteiCentre de excelentaRamona Aionesei
9:32 pm Marti, 08 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare