Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FLASH-INTERVIU La mulți ani, Andreea Pînzariu! ”Oricine trebuie să creadă în visul lui”Andreea-Teodora Pînzariu a împlinit astăzi 17 ani. Fotbalista descoperită de actualul director al Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”, prof. Ovidiu Ștefănucă,  a câștigat tot ce se poate până în prezent cu FC Universitatea Olimpia Cluj și joacă în atacul echipei naționale de tineret a României, antrenată de Ion Marin.

Andreea, astăzi este ziua ta. La mulți ani!
Credeai, atunci când ai început să joci fotbal între blocurile din Darabani, că la vârsta asta vei ajunge campioană a României și atacant în naționala feminină de fotbal?

Cu câțiva ani în urmă totul era un vis. Acum a devenit realitate. Cred că oricine trebuie să creadă in visul lui.

Știm că pe 13 februarie vei pleca în cantonament pentru turneul de calificare la Campionatul European U’19. Unde vă veți pregăti?

În Bulgaria. Sunt fericită pentru ultima convocare la lotul național U’19 . Chiar sunt extrem de fericită!

Cum vezi grupa României de calificare la Campionatul European, sunteți pregătite să dați piept cu echipele mari?Urmează un turneu foarte dificil. Dar eu cred că orice este posibil. Dacă fiecare jucătoare din echipă va da totul, orice rezultat este posibil chiar dacă vorbim de o grupă cu Spania, Portugalia și Țările de Jos(Olanda).

În momentul de față ai o jucătoare din fotbalul feminin cu care ai vrea să fii în echipă? În afara Universității Olimpia Cluj, care este echipa ta de fotbal feminin favorită?

Dacă e să vorbim despre o jucătoare cu care aș vrea să fiu în echipă, e greu, pentru că eu știu doar vreo 20. Dar cu Ioana Bortan și Mihaela Ciolacu aș începe lista. PSG este echipa mea favorită de club din fotbalul internațional.

Care sunt obiectivele tale în carieră în următorii trei ani?

Eu nu m-am ascuns după vorbe niciodată. În fotbal, îmi doresc să ajung cât mai sus. Aici mă refer atât la nivel de club cât și la nivel de echipă națională. Dacă joci cu emblema echipei naționale pe piept nu mai ai nevoie de alt motiv, iar ca obiectiv, asta înseamnă TOTUL.

Îți dorim mult succes!
    
Te-ar mai putea interesa si:  Teodora Andreea Pinzariu
11:28 pm Miercuri, 02 Februarie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare