Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Învățătorii din nordul județului s-au întâlnit la Darabani VEZI motivul FOTO

Sâmbătă, 27 mai a.c., a avut loc la Casa de Cultură ”Theodor Balș” din Darabani o întrunire a tuturor cadrelor didactice care predau în învăţământul primar pe raza oraşului Darabani, întrunire desfăşurată sub patronatul Şcolii Gimnaziale ,,Leon Dănăilă” Darabani, director prof. Creţu Angelica, eveniment la care a luat parte și insp. Olguța Șchiopu.

La activitate au participat circa 80 de învăţători din localităţile Darabani, Hudeşti, Conceşti, Păltiniş, Rădăuţi-Prut, Mileanca şi Havârna, invitat de onoare fiind doamna inspector pentru învăţământ primar, Şchiopu Olguţa. Responsabilii celor cinci cercuri pedagogice, Chirilă Maricel-clasa pregătitoare, Hrimiuc Galia-clasa I, Săcrieriu Mirela-clasa a II-a, Plugaru Rodica-clasa a III-a, Negru Claudiu-clasa a IV-a, au pregătit materiale teoretice şi practice utile pentru activitatea la catedră, având ca temă principală ,,Utilizarea strategiilor didactice activ-participative în învățământul primar”În partea a doua a activităţii, Clubul Copiilor Darabani a prezentat un impresionant moment artistic, artizanii acestuia fiind elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Leon Dănăilă”  Darabani şi Liceul Dimitrie Cantemir din Darabani, sub directa îndrumare a prof. Jar Lăcrămioara şi Dascălu Mirel. Doamna inspector Olguţa Şchiopu şi-a exprimat satisfacţia faţă de reuşita acestei activităţi, apreciind efortul depus de organizatori.

sursa: comunicat de presă Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”
Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Galia HrimiucClaudiu NegruOlguta SchiopuMaricel Chirila
8:15 pm , 28 Mai, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare