Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Promisiuni de la CUC: Intervenţii pe drumurile naţionale, inclusiv tratament pentru drumul de pământ Manoleasa-Rădăuţi PrutVizita ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a lăsat inevitabil cu promisiuni de care oamenii sunt cam sătui. Cuc a transmis că în toamna acestui an vor fi scoase la licitaţie proiectarea şi exexuţia lucărilor pe DN 24C, Manoleasa-Rădăuţi Prut. De asemenea, ministrul a promis intervenţii şi pe DN 29A, drumul naţional care traversează oraşul Darabani.

Alexandru Răzvan Cuc a explicat că pentru ca DN 24C să fie prins în buget ca obiectiv de investiţii este nevoie de adoptarea unei Hotărâri de Guvern prin care să fie adoptaţi indicatorii tehnico-economici, scrie Botoşăneanul, iar undeva în lunile august-septembrie să fie scoase la licitație proiectarea și execuția lucrărilor.

Până atunci: „În cel mai scurt timp să găsească (Ovidiu Laicu n.r.) o soluție pentru aplicarea unui tratament bituminos pe toată porțiunea de drum național. Ulterior, noi vom demara procedura de achiziție pentru proiectare și execuție. Drumul nu poate rămâne în această stare. Aștept să-mi transmită evaluarea și impactul bugetar care-l va avea, astfel încât să putem să alocăm sumele necesare pentru lucrările de întreținere de pe acest sector de drum”.

De asemenea, oficialul guvernamental a promis intervenții pe nici mai mult, nici mai puțin de 77 kilometri de drum național din judeţul  Botoșani, conform Botoşăneanul. Mai exact, ar urma să se efectueze lucrări de întreținere pe întreg drumul Botoșani – Săveni și pe traseele Dorohoi – Hudești și Darabani - Rădăuți Prut, plus vor fi scoase la licitaţie proiectarea şi execuţia la DN 29D Botoşani-Ştefăneşti

„Deci aceștia sunt kilometrii care anul ăsta vor avea sumele necesare alocate pentru lucrările de întreținere care sunt mai mult decât necesare pentru aceste tronsoane”, a declarat Alexandru Răzvan Cuc, care nu a precizat, însă, şi sumele care vor fi alocate în acest sens.

sursa: Botoşăneanul
Te-ar mai putea interesa si:  ministrul TransporturilorAlexandru Razvan Cuc
12:04 pm Vineri, 03 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare