Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănean dispărut de peste trei luni de zile

Poliţia cercetează dispariţia din oraşul de domiciliu a dărăbăneanului Belea Eugen-Liviu, care locuieşte pe strada 1 decembrie 142, din localitate. La data de 29.06.2010 bărbatul a dispărut de la locuinţa sa din oraşul Darabani, plecând în loc necunoscut. Anterior, a mai plecat de la domiciliu, lucrând ca şi cioban la diferite stâni din comunele limitrofe oraşului Darabani, după care revenea la domiciliu. Obişnuia să-şi petreacă o parte a timpului în incinta frizeriei oraşului. În cursul lunii iunie, anterior dispariţiei, le-a declarat părinţilor săi intenţia de a pleca la muncă în ţară, pentru a câştiga mai bine, indicând comuna Frăsinet, judeţul Călăraşi, unde a mai lucrat ca şi cioban în urmă cu aproximativ 5 ani. Bărbatul are în jur de 1,50m, greutate 40kg,  păr şaten, tuns scurt,  ten deschis şi  ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea sa, la data dispariţiei.„Oricine poate furniza relaţii cu privire la această persoană,  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112”, ne informează biroul de presă al I.J.P Botoşani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 10:53 pm Vineri, 08 Octombrie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare