Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FAZA ZILEI Consilierul propus persoana non grata nu s-a pozat cu ceilalti alesi „Nu am vrut sa iau parte la plenara PSD”Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim a refuzat să facă parte din poza de grup a aleşilor dărăbăneni şi secretarul oraşului, motivând că aşteaptă „sentinţa” în cazul declarării sale persoana non grata. Mai mult, el a a ironizat principalul partid de guvernământ care are cei mai mulţi consilieri la Darabani, mai ales după cele 45 de zile în care s-a dat liber la traseismul politic.

Înaintea şedinţei ordinare de Consiliu Local din 30 octombrie, aleşii locali au participat la o mini şedinţă foto. Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim s-a eschivat în momentul în care a fost chemat la poză, motivând că a primit, în acelaşi timp, un telefon. Întrebat ulterior de ce nu a dorit să se fotografieze alături de colegii săi, alesul dărăbănean a spus că aşteaptă decizia în cazul propunerii primarului oraşului, Corneliu Aroşoaie, ca el să fie declarat persoana non grata. Edilul şef a răbufnit în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local din luna septembrie, când Dan Tîrniceru-Ifrim a atras atenţia ca banii de la Guvern să fie alocaţi exclusiv balastării arterelor oraşului, nu şi campaniei electorale.


Citiţi şi: PREMIERA LA DARABANI Primarul a propus ca un consilier local sa devina persoana non grata „Tampenii si idiotenii la patrat”
„Nu am vrut să iau parte la plenara PSD” a spus Tîrniceru, la finalul şedinţei de Consiliu Local, ironic, după ce partidul condus la Darabani de edilul şef, Corneliu Aroşoaie, a înrolat cinci consilieri în perioada ordonanţei care a legiferat traseismul politic. Din fotografia de grup a mai lipsit un consilier local, dr. Adrian Meţler, care a întârziat câteva minute la şedinţa de Consiliu Local. Se pare că aleşii au făcut fotografii pentru site-ul Primăriei Darabani, care e în lucru de la începutul anului. Lista consilierilor care este publicată astăzi (30.10.2014, foto jos) sub titulatura „Consiliul Local Comuna Darabani are doar 16 consilieri, viceprimarul Relu Cricleviţ, şi el proaspăt social-democrat, nefigurând în lista consilierilor dărăbăneni de pe portalul Primăriei Darabani.


 
VEZI şi: Primaria orasului Darabani are un nou site!
 


Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniRelu CriclevitConsiliul Local Comuna Darabani
11:05 pm Joi, 30 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare