Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Darabaneni.ro vă urează La mulţi ani!Sărbătorile de iarnă aștern peste noi o aură care parcă ne face să fim altfel față de restul anului. Privim în restropectivă, la ceea ce am făcut în anul pe cale să se încheie și tragem unele concluzii. În această perioadă ne detașăm mai mult de evenimente, suntem mai puțin combativi și ne dorim ca Anul Nou să ne găsească gândind mai mult cu speranță spre viitor decât cu regrete spre trecut.

Anul 2015 a fost unul în care împăcarea obligațiilor profesionale cu pasiunea pentru jurnalism din partea echipei Darabaneni.ro. Anii au trecut repede, iar unii membri ai echipei au făcut saltul spre un al statut socio-profesional, fapt care le-a adus și o serie de obligații în plus. La toate acestea se adaugă și problema scrierii de la distanță, a impresiei generale (dar false) că ești izolat de evenimente, că nu înțelegi starea de spirit. Totuși vizitele făcute acasă, în Darabani, discuțiile cu oamenii de acolo, aprecierile și criticile deopotrivă, dar mai presus de toate, sentimentul că prin munca ta ajuți comunitatea și poți schimba ceva din mersul ei cotidian sunt motivele care nu ne-au lăsat să renunțăm.

Anul care este pe cale să se încheie a fost poate cel mai tensionat din perspectiva relației cu politicul. Dar oare, nu aceasta este misiunea presei: de a critica, de a semnala abuzurile, de a fi un canal de comunicare între oameni și administrație. Poate că stilistica unor texte dar și a unor discuții private a fost uneori prea incisivă, dar cu iertare mărturisim că nu poți comunica altfel cu oameni care nu conștientizează responsabilitatea ce le revine ca persoane publice. Cât de elegant poți să fii cu cei care folosesc destinele oamenilor pentru a-și satisface propriile orgolii, dorințe de mărire? Cât de diplomat să fii când subiectul textului tău nu realizează faptul că a ști să vorbești nu este tot una cu a ști să comunici?Anul 2016 va fi unul electoral, ceea ce ne va ține mereu în priză și cred că va aduce noi momente tensionate cu politicul, ni le asumăm. Nu avem ce face, până la urmă nu noi suntem plătiți din banul public, nu ne votăm pensii speciale și nici nu plimbăm copii de la o școală la alta. Și în 2015, ca și în ceilalți ani, Darabaneni.ro a fost în mijlocul comunității în momentele importante. Am scris în timp real despre festivalul Zilele Nordului și am fost mereu alături de acest proiect important pentru Darabani. Iar, la final de an, am reușit să reînnodăm tradiția Cupei Darabaneni.ro la fotbal în sală.

La final de an, Darabaneni.ro urează tuturor cititorilor sărbători pline de căldură în mijlocul familiilor d-voastră și fie ca noul an să ne găsească mai dinamici și mai puternici. LA MULȚI ANI! (A.D.A.)
Te-ar mai putea interesa si:  La multi ani!darabaneniDarabaneni.roAn Nou 2016
7:08 pm Joi, 31 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare