Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SAPTAMANII Avem si noi aici spectacolul nostru

Pentru unii dintre noi poate fi de un real interes urmărirea vieții de la centru și cum reverberațiile acestei dinamici se extind către margini. Perioada aceasta este plină de frământări la București, o parte dintre partide își aleg noi conducători. Toată lumea îşi concentrează aici atenţia. În funcție de persoanele care vin sau revin la șefia acestor structuri depinde peisajul politic local pentru câțiva ani. Din păcate, în acest spectacol nu vedem nimic nou. Aceeaşi retorică, aceleași populisme, aceiași oameni mă fac să rămân la fel de sceptic. Mișcările politice din capitală au avut ecou și în presa județeană, alimentate și de unii botoșăneni care au prins câte o funcție de conducere. La nivel local însă mă îndoiesc că pentru cineva mai contează dacă Elena Udrea va câștiga șefia PDL sau Crin este din nou șef la PNL. Sunt totuși și la margine de țară o serie de oportuniști de bodegă care își susțin crezul mai zelos decât e necesar și se cred că fac politică mai ceva decât pe malul Dâmboviței.

În localitățile mici, izolate iarna și semi-izolate în restul anului, viața are alt ritm. Liniștea este spartă din când în când de un permis suspendat pentru alcolemie, de un furt cu autori necunoscuți, de o trecere ilegală a frontierei sau de o mică contrabandă. De altfel, nici nu ar avea ce să se întâmple. Suntem cu totul uitați de cei mari, iar noi suntem prea mici pentru a face ceva. Însă, aceste localități oferă un spectacol pe care în orașele mari îți este greu să-l urmărești. Aici oamenii care au niscai funcții de conducere se cred un fel de zei, iar unii formatori de caractere dovedesc ei înseşi lipsă de caracter. Ajungi foarte greu să vorbești cu ei, mereu nu au timp să te asculte, pentru ei informația este un bun personal, transformându-se în singura sursă de adevăr. E rău dacă nu scrii cum ți-a spus el.Ba mai mult, unii își arogă dreptul de a cenzura, chiar de a interzice unele lucruri făcând presiuni de tot felul. Alții, de la sine putere, decid ce este informație de interes public și ce nu este. Avem instituții pentru care transparența este o sperietoare, dar ai căror șefi ştiu mereu să dea sfaturi. Avem persoane care nu pot oferi o declarație la rece, dar care mereu critică. Avem oameni pentru care pălăria de șef este prea mare, din acest motiv este o greșeală să-i cauți la birou. Există și oameni onești, exmple de modestie și echilibru, dar care sunt umbriți de cei care se cred mai mult decât niște funcționari ai statului. Nu prea ne mai interesează centrul, oricum de acolo nu ne vine nimic. Avem şi noi aici spectacolul nostru, cu actori și regizori. Vai ce ne mai place spectacolul! (Alexandru D. AIOANEI)
9:36 am , 24 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare