Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cei mici și cei mari vor petrece la Darabani de Zilele Orașului în 1 și 2 iunieZilele Orașului Darabani vor fi organizate de Ziua Internațională a Copilului și sărbătoarea Înălțării Domnului. Manifestările vor avea loc la Stadionul Orășenesc ”Chirica Pușcașu” din localitate.

Ultima dată, Zilele Orașului au fost organizate în cadrul Zilelor Nordului, la ediția din 2015 a festivalului. Suma alocată manifestărilor de anul acesta  depășește 100.000 de lei, dintre care aproximativ 20.000 de lei provin din sponsorizări. ”Eu țin foarte mult la aceste manifestări cultural-artistice. Chiar dacă Ziua Orașului hotărâtă prin ședință de Consiliu Local este 21 iunie, doresc ca ziua respectivă să fie mai mult o manifestare culturală, dar ziua de petrecere să fie de Înălțarea Domnului, pentru că așa a fost dintotdeauna și așa trebuie să rămână” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Gîrbaci,  primarul orașului Darabani.Edilul șef al urbei le răspunde și celor care au criticat ideea organizării Zilelor Orașului în detrimentul asfaltării unei artere rutiere din orașul Darabani, de exemplu. ”Este adevărat că o comunitate are nevoie în primul rând, poate, de asfalt, apă, canalizare și alte proiecte de infrastructură, dar nu trebuie să uităm că, indiferent cât de mult asfalt, apă și canal are nevoie orașul, cred că ziua aceasta trebuie punctată așa cum trebuie o dată pe an” a mai precizat Gîrbaci.  

Cei prezenți vor avea parte de diferite activități cultural-artistice, ateliere demonstrative, jocuri sportive, o tombolă pentru copii și alte activități de divertisment. Pe scena amplasată pe stadionul orașului vor urca Rapsozii Botoșanilor, Mioara Velicu, Dan Decebal Chitic, Maria Constandache și alți artiști. Vor fi premiați copiii dărăbăneni care s-au născut în 2021, dar și cuplurile care au împlinit anul trecut 50 de ani de căsătorie.
Te-ar mai putea interesa si:  Alin GirbaciZilele Orasului DarabaniMihai Alin Girbaci
11:19 pm Luni, 30 Mai, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare