Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie anunta MAREA ASFALTARE. Tirniceru: „Banuiesc ca n-o sa fie...: unde-i damb punem pamant, unde-i groapa punem apa”Edilul şef al oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, a comunicat aleşilor locali la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, că drumul naţional care traversează oraşul Darabani va fi modernizat până în toamna acestui an, ca soluţie de moment acesta fiind plombat de Compania Naţională de autostrăzi şi drumuri naţionale.

Primarul urbei a spus că face demersuri pentru turnarea unui nou covor asfaltic de la staţia de călători din Bajura până la ieşirea din Darabani spre Păltiniş, iar de la Oglinzi până la Autogară drumul naţional ar urma să fie lărgit cu 1,5 până la 2 metri. „Dorim să facem acest covor asfaltic de la intrare până la ieşire, cu obligativitatea şi promisiunile celor de la Compania Naţională şi a celor care ne sprijină pe linie politică şi administrativă...Până atunci, drumul va fi plombat aşa cum se întâmplă cu toate drumurile naţionale, urmând ca până în toamnă ceea ce ne propunem aici să fie realizat: lăţirea drumului, trotuarele care avem obligaţia să le facem noi şi turnarea covorului asfaltic” a spus Corneliu Aroşoaie.Consilierul Dan Tîrniceru Ifrim nu s-a putut abţine, nici de această dată. „Bănuiesc că n-o să fie asfaltarea aia: unde-i dâmb punem pământ, unde-i groapă punem apă” a spus Tîrniceru. „De-am vedea noi proiectul semnat, după aia stăm de vorbă” a fost replica lui Aroşoaie. Consilierul local independent i-a spus primarului că dacă va reuşi să modernizeze acest drum, nu va mai avea nevoie de campanie electorală pentru a obţine un nou mandat de edil şef al Darabanilor.  
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru Ifrim
11:51 am Luni, 01 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare