Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

MARATONUL NORDULUI MOLDOVEI Regal de ciclism pe malul Prutului FOTO &VIDEO

Eveniment unic pentru zona oraşului Darabani organizat în cadrul Zilelor Nordului: MTB Maratonul Nordul Moldovei care a ajuns la a VI-a ediţie şi a adunat la start 149 de ciclişti din toată ţara. La final, 5 copii care provin din familii defavorizate au primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Participanţii la maraton au putut opta pentru un traseu mai scurt care a măsurat 30 de km sau pentru tura lungă de 51 de km, ambele foarte spectaculoase. Startul competiţiei a fost dat la orele 10:15 în Horodiştea, 149 de ciclişti scoţându-i pe la porţi pe sătenii din Păltiniş, Viişoara şi Coţuşca. Sportivii au fost încântaţi de zona oraşului Darabani, au întâmpinat ceva probleme cu marcajele traseului, dar au trecut destul de repede peste acest neajuns. 3700 de lei a fost fondul de premiere al câştigătorilor, dar mulţi dintre ei şi-au cedat premiile unor copii care provin din familii defavorizate din comuna Păltiniş, cărora le-au fost oferite 5 biciclete.La festivitatea de premiere a participat şi primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu, cel care a contribuit decisiv la organizarea acestui eveniment, dar şi deputatul Costel Şoptică, care a împărţit diplomele câştigătorilor, la recomandarea edilului şef al comunei Păltiniş. Liviu Hrimiuc, primarul oraşului Darabani, a asistat şi el la finish. „Am profitat de Zilele Nordului pentru a mai da o şansă acestui traseu ciclist, să ducem tradiţia mai departe” a spus Alexandru Teioşanu, organizatorul evenimentului.„Particip de anul trecut la concursuri. Am 49 de ani şi mă simt foarte bine. Am mers la început ca să slăbesc. Aveam 97 de kg, acum am 80. Traseu fain, zona foarte frumoasă, dar cu ceva probleme de marcaj. M-am încurcat de 2 ori. E meritoriu pentru ce au reuşit oamenii aceştia să facă. Mie mi-a plăcut foarte mult. De pe margine e uşor de vorbit”, a declarat pentru Darabaneni.ro ciclistul Eugen Pal din Iaşi, câştigător la categoria sa de vârstă şi un exemplu de fairplay pentru toţi.


 


„Bicicleta pentru mine e mai mult un hobby. Sunt amator, dar până la extrem. Foarte cald, dar frumos. Cunoşteam traseul cât de cât pentru că am ajutat la marcarea lui, dar era să mă rătăcesc de vreo 2 ori pentru că sătenii au mutat unele marcaje sau le-au furat. Traseul a avut de toate: porţiuni tehnice, poteci, urcări abrupte, unele infernale pe căldura asta, şi unele porţiuni de junglă pe malul Prutului, aş putea spune” a declarat şi tânărul ciclist, care nu a dorit să menţioneze valoarea bicicletei sale, motivând: „Nu contează caroseria, ci motorul”

George Catargiu, 20 de ani, Botoşani, cel care a ocupat locul I în clasamentul general al traseului scurt

 

„Un traseu rapid, cu multe schimbări de direcţie, uşurel din punct de vedere tehnic. Nu m-a deranjat căldura. Greutatea traseului ţi-o dă şi adversarul”
Eugen Mocanu HPM Cycling Team Iaşi
38 de ani, Iaşi, locul I în clasamentul general-tura lungăClick pe prima fotografie pentru a viziona peste 70 de imagini


Te-ar mai putea interesa si:  MTB Maratonul Nordului Moldovei
9:06 pm Sambata, 27 August, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare