Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FLACĂRA CUPEI DARABANENI.RO rămâne aprinsă GALERIE FOTO

Atmosferă incendiară în finalele Cupei Darabaneni.ro, organizată de ziarul online al oraşului Darabani în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi primăria din localitate. Două meciuri thriller, suporteri extraordinari şi ploaia de confeti de la final au întregit spectacolul total al celei mai importante competiţii de fotbal în sală din judeţ. Sperăm să ne dea Dumnezeu putere să mai organizăm asemenea evenimente.

În finala mică, sala a explodat la fiecare gol marcat de copiii de la Young Boys în partida cu mult mai titrata echipă dorohoiană Squadra Azzura în care a excelat Vlad Costaş, jucătorul echipei de divizia C Inter Dorohoi. Oaspeţii au deschis scorul printr-un alt fotbalist experimentat, Alex Noroc (min. 7), dar dărăbănenii au egalat prin Cristian Ghiorghiciuc (min. 13). Costaş i-a adus în avantaj pe oaspeţi în min.16, iar Cosmin Curtean (min. 27) a restabilit din nou egalitatea. Dărăbănenii au rezistat eroic, dar au cedat în final cu 3-2, datorită golului lui Gabriel Pădurariu cu 5 minute înainte de fluierul final. Unii dintre copii au părăsit terenul cu ochii în lacrimi, dar au fost aplaudaţi la scenă deschisă de spectatori.În marea finală, Flacăra Darabani i-a „ars” pe Ded Com încă din primul minut, când a deschis scorul Alexandru Stancoschi. Cosmin Ştefănucî a egalat în minutul 14, dar Adrian Gheorghiciuc l-a făcut din nou să sară în aer de fericire pe Dan Tîrniceru, sponsorul Flacărăi, când fotbalistul echipei Rapid CFR Suceava a marcat peste patru minute. Acelaşi Ştefănucî, cel mai bun jucător al finalei, a restabilit din nou egalitatea în minutul 22, iar meciul a intrat în prelungiri, care au fost benefice lui Grumezescu & Co, Răzvan Halaicu (min. 48) şi Stancoschi (min.50) stabilind scorul final. Meciurile au fost transmise în direct de TV Darmir şi au fost comentate de către Liviu Andronic, managerul Şcolii Populare de Arte din Botoşani.Jucătorul competiţiei a fost desemnat Vlad Costaş, care a fost premiat de către primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, dorohoianul fiind răsplătit de sponsorii competiţiei cu 100 lei. Pentru determinare şi sacrificiu, Petrică Ilaşi şi Ionuţ Stîncă au primit din partea organizatorilor diplome şi câte 100 de lei. Cei doi jucători au impresionat prin faptul că după ce au suferit accidentări în timpul competiţiei, şi-au susţinut în continuare colegii la partidele care au urmat. Alin Gîrbaci şi Liviu Hrimiuc au înmânat tricourile Darabaneni.ro şi premiul de 500 de lei echipei Squadra Azzurra, iar Dan Tîrniceru-Ifrim şi Alexandru Ţîmpău au premiat vicecampionii de la Ded Com, care s-au ales şi ei cu tricouri şi 700 de lei.

Preşedintele Asociaţiei „Sănătatea”, Dumitru Dănilă, a înmânat marele premiu de 1000 de lei campionilor de la Flacăra Darabani, iar trofeul a fost ridicat de Stancoschi şi colegii săi de la Andrei Nenişcă. Interesant este faptul că goalkeeperul Iulian Grigoraş şi-a adjudecat al treilea trofeu Darabaneni.ro, dintre cele patru ediţii care au avut loc.  Rămânem cu regretul că am omis să mulţumim la festivitatea de premiere arbitrilor Gheorghiţă Constantin şi Vasile Grigoraş, cei care au rezistat cu stoicism presiunii. De asemenea, le mulţumim medicului Adrian Meţler, electricianului Ghiţă Gucianu, fotografului Cristian Răcnea şi lui Alexandru Aioanei care a trimis trofeul comandat special la Iaşi. Un mare MULŢUMESC tuturor dărăbănenilor şi Sărbători fericite! (foto: Cristian RĂCNEA, Lucian BĂLĂUCĂ)
 
Sponsorii Cupei Darabaneni.ro 2015: II Tîrniceru, REC, consilierul local Alin Gîrbaci, ALCAROM, Casa ANDREI, DED COM, Sagrod şi Casa M&R.

Parteneri media: TV Darmir şi BTOnline.

Finalistele Cupei Darabaneni.ro, ediţia a IV-a:

YOUNG BOYSDARABANI: Sebastian Frumuzache, Andi Popescu, Alexandru Ţîmpău, Andrei Dănilă, Cristian Ghiorghiciuc, Fernando Hrimiuc, Sergiu Ciobanu, Cosmin Curtean.

SQUADRA AZZURRA: Adrian Ştefură, Vlad Costaş, Iulian Buhăianu, Gabriel Cărăuşu, Alex Noroc, Andrei Tănasă, Gabriel Pădurariu, Ionuţ Lupu.

DED COM: Alin Andruş, Ionuţ Guceanu, Sebastian Gucianu, Ionuţ Stîncă, Cosmin Ştefănucî, Flavius Gucianu, Emanuel Bujor, Florin Tănasă.

FLACĂRA DARABANI: Adrian Stîncă, Robert Grumezescu, Robert Gucianu, Adrian Gheorghiciuc, Bogdan Ceică, Răzvan Halaicu, Alexandru Stancoschi, Iulian Grigoraş.

Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 50 de imagini de la Cupa Darabaneni.ro
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Dan Tîrniceru IfrimLiviu HrimiucLiviu AndronicSanatatea DarabaniCupa Darabaneni.roInter DorohoiAdrian MetlerAlin Girbaciprimarul orasului DarabaniCasa AndreiDED COMSagrodCasa M&RRECVlad Costastrofeul Darabaneni.ro
7:45 pm , 20 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare