Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Întâlnire emoționantă a absolvenților liceului din Darabani, promoțiile 1961-1967 GALERIE FOTO

Ajunși la o vârstă venerabilă, absolvenții celor 7 promoții cu 11 clase de la liceul dărăbănean, aproximativ 80 de persoane, au participat la reîntalnirea ”de aur”, programată la Darabani în zilele de 10-11 mai 2018.

Dărăbănenii din orașul de pe malul Prutului și de pretutindeni au luat parte, în prima zi, la ora de dirigenție care a avut loc în incinta Casei de Cultură ”Theodor Balș” din localitate, împreună cu diriginta primei promoții, prof. Viorica Haliliuc, dar și dirigintele promoției 1967, prof. Gheorghe Tudose. De la acest eveniment nu putea lipsi prof. Gabriela Anisie, cadru didactic care a predat toată viața doar la liceul din Darabani. Reprezentantul fiecărei clase a făcut prezentarea colegilor, iar profesorii veterani au rememorat situația învățământului acelor ani. Emoțiile au crescut și mai mult, când cei prezenți au luat legătura telefonic cu profesorii primei promoții Gheorghe Colescu, respectiv Ecaterina Petrescu, dar și cu colegii care nu au putut fi prezenți la Darabani.

La acest eveniment au fost prezenți și foști edili șefi ai orașului precum Dumitru Haha, Ștefan Ciopron sau Corneliu Aroșoaie, actuala administrație fiind reprezentată de viceprimarul orașului, Alin Gîrbaci. Nu au fost uitați foștii liceeni plecați la cele veșnice pentru care pr. Dumitru Avîrvărei a oficiat o slujbă de pomenire la Biserica Sf. Nicolae, unde Arie Barbiro a făcut o donație.Absolvenții liceului dărăbănean au sărbătorit revederea lor la Restaurantul Central din localitate, atmosfera fiind întreținută de ansamblul Clubului Copiilor Darabani, coordonat de prof. Mirel Dascălu. După ce au luat micul dejun, a doua zi au vizitat Muzeul Nordului și au plantat stejari în curtea Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”, locația fostului corp al liceului din Darabani. ”Am primit mulțumiri din partea profesorilor și a foștilor colegi care și-au manifestat dorința de a participa la cât mai multe astfel de întâlniri” a precizat amfitrionul evenimentului, prof. Chirica Pușcașu

Click pe fotografie pentru a viziona mult mai multe imagini realizate de PhotoPro4u
Te-ar mai putea interesa si:  Chirica PuşcaşuGabriela AnisieLiceul din DarabaniGheorghe ColescuViorica Haliliuc
12:16 pm Joi, 17 Mai, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare