Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Editorial

Cel mai frumos cadou... viața!

Vineri, 23 Iulie, 2010

Fiecăruia dintre noi îi place să primească cadouri.  Unora ne place, mai mult să dăruim: o floare, un mărțișor, o mașină, o casă,  fiecare după posibilități. Diferă doar prețul și omul. Egali suntem doar în fața lui Dumnezeu, care ne dăruiește fiecăruia, câte o viață. Important este să știm să o prețuim. Personal, am primit cadou o VIAȚĂ,  acum aproximativ șase luni. La  rândul meu mă simt dator să ofer ceva, în schimb. Nu, ...  continuare »

1 Comentariu »

Politica şi fotbalul

Vineri, 23 Iulie, 2010

Românii sunt un popor special. Înzestraţi cu de toate. O glumă prin care Dumnezeu le-a oferit românilor cele mai diverse şi alese forme de relief şi  bogăţii ale  pământului, discriminând oarecum celelalte popoare, conţinea următoarea replică divină: „Staţi, să vedeţi, ce popor le dau!”. Românii sunt aşi, fără doar şi poate,  în două domenii: politica şi fotbalul. Suntem o ţară cu 21 milioane de selecţioneri şi un popor de ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Aleșii locali au defilat pe covorul roșu cu ocazia inaugurării noii suprafețe de joc din Sala de sport a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, iar la final au primit medalii.

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare