Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AM INTALNIT SI DARABANENI FERICITI O darabaneanca a infiintat o gradinita privata in capitala Irlandei FOTOLa o vârstă la care unii se gândesc cum să se pensioneze anticipat, iar alţii tânjesc după anumite ajutoare sociale, o dărăbăneancă a avut curajul să o ia de la capăt departe de ţară. „E mică, dar e a noastră” ar spune educatoarea Camelia Cazacu despre grădiniţa privată pe care a înfiinţat-o pentru copiii români din Dublin.

Camelia Cazacu a demisionat de la Grădiniţa nr. 4 din Corneşti şi a optat pentru a lucra în Irlanda, unde şi-a urmat membrii familiei. Cadrul didactic a înfiinţat în Dublin o grădiniţă privată, unde sunt înscrişi, pentru început, 5 copii români. Dacă în România, cel puţin în oraşele mari, o grupă de grădiniţă are în jur de 30 de copii, în Irlanda 10 copii sunt îndrumaţi de două educatoare. Camelia Cazacu se consideră împlinită, deoarece este aproape de copiii şi nepoţii săi şi îşi poate continua cariera. „Acum pot spune că am tot ce-mi doresc. Nimic nu poate înlocui dragostea de bunică. Mi-am dorit foarte mult să realizez acest lucru şi Dumnezeu m-a ajutat”, ne-a mărturisit educatoarea care a mutat costumele populare din Casa bunicilor din Corneşti la peste 3000 de km distanţă, în grădiniţa din Dublin.

Te-ar mai putea interesa si:  Camelia CazacuDublinGradinita nr. 4
12:06 am Marti, 24 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare