Emil Boc
Stelică a facut din nou show la cinema: „În Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos” VIDEO
Sambata, 01 Octombrie, 2016

„Mă cunoşteţi că în 2008-2012 am fost parlamentar de Darabani, n-am putut să ajut toate colegiile. Am ajutat Colegiul Darabani, dar nici Iisus Hristos n-a fost iubit la dânsul acasă. N-am putut să fac multe pentru că în Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos. Am respectat toate ordinele ce mi s-au dat şi la urmă…că sunt vinovat. O supărare foarte mare a fost că i-am spus preşedintelui Boc: Cum preşedintele de colhoz are 50 de milioane, iar căruţaşul ... continuare »
Stelica Strugaru la intalnirea cu Elena Udrea: „Ori muncim să fim la guvernare, ori ne vedem de treaba noastra acasa” VIDEO
Duminica, 17 Martie, 2013
După ce acum două săptămâni a participat la campania preşedintelui democrat-liberal Vasile Blaga la şefia partidului, sâmbătă, 16 martie, Stelică Strugaru a fost prezent şi la vizita Elenei Udrea la Botoşani, deputata fiind însoţită de fostul prim-ministru Emil Boc şi ex-ministrul de interne, Gabriel Berca. După ce data trecută Strugaru a afirmat că îi acordă votul său lui Blaga la preşedinţia PDL, acum fostul deputat dărăbănean a fost destul de ... continuare »
Câteva imagini mai strălucite de la prima ediție a Maratonul Nordului din Botoșani.

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!