Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ziarul online al orasului Darabani

CUPA DARABANENI.RO Ţintarul se trage la sorţi duminică

Sambata, 12 Decembrie, 2015

La prima vedere, cea mai valoroasă echipă este Flacăra Darabani care are în componenţă fotbalişti de Liga a II-a precum Robert Grumezescu sau Adrian Gheorghiciuc, dar nu sunt de neglijat nici Rapid Dorohoi, cu Cristi Antonescu şi Dorel Satco în echipă sau Ded Com, care îi are în componenţă pe Cosmin Ştefănucî, Flavius Gucianu şi Emanuel Bujor. Aşa cum au o evoluţie peste aşteptări în Campionatul naţional de futsal, Young Boys Darabani ar putea reprezenta ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare