Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viorel Zacretchi

Peste 4 milioane de euro alocaţi pentru singurul drum naţional de pământ din România

Sambata, 04 Aprilie, 2015

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, a alocat 19 milioane de lei, adică peste 4 milioane de euro pentru modernizarea acestei... ”șosele”. Lucrarea a fost deja licitată și adjudecată de către o firmă din Oaș, care și-a dus utilajele în zonă. Lucrarea se va derula pe cinci etape: realizarea scurgerilor de apă prin șanțuri de pământ, de beton și podețe laterale, ...  continuare »

Fara comentarii »

S-au asfaltat 7,9 km de drum national. Urmeaza marcajele rutiere GALERIE FOTO

Sambata, 14 Septembrie, 2013

„Am vorbit la Direcţie la şefii mei care au aprobat o suplimentare de 7500 mp ca să închei până la Conceşti. Am obţinut această suplimentare pentru Darabani şi datorită extinderii drumului în centrul oraşului odată cu construcţia acelor parcări.  Am făcut raport, vreau să fac marcajele rutiere şi pietonale. Vreau o semnalizare rutieră nouă în tot Darabaniul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Viorel Zacreţchi, şeful secţiei Drumuri Naţionale ...  continuare »

Fara comentarii »

EVENIMENT S-a turnat primul km de covor asfaltic la Darabani! FOTO

Miercuri, 28 August, 2013

După multe vreme, Darabani ia faţa celorlalte oraşe din judeţul Botoşani, cel puţin la km de covor nou asfaltic. Din totalul de 14,5 km în valoare de 85 de miliarde de lei vechi, 4 km de asfalt i-au revenit oraşului Flămânzi, 2,5 km au mers la Bucecea, iar restul la Darabani. Aşa cum Darabaneni.ro v-a anunţat în exclusivitate la jumătatea lunii iunie, lucrările sunt efectuate de societatea SC Viarom Construct SA, parte a grupului francez Eurovia, despre care şeful ...  continuare »

Fara comentarii »

Au inceput lucrarile la drumul din Darabani. 53 de firme se „bat” sa toarne covorul asfaltic FOTO

Sambata, 15 Iunie, 2013

Muncitorii dărăbăneni au pregătit terenul pentru cele 120 de locuri de parcare care vor fi pe 526 de metri de Drum Naţional de la Oglinzi până la Autogară. S-au scos bordurile vechi şi se fac săpături, suprafaţa respectivă va veni umplută cu balast, clilindrată, iar apoi este rândul Companiei Naţionale de Drumuri să toarne 5 km de covor asfaltic pe DN 29A. În 6 iunie a început licitaţia pentru atribuirea acestor lucrări de întreţinere periodică a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare