Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viorel Atomei

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Viața politică dărăbăneană, mai imprevizibilă ca oricând FOTO

Marti, 14 Mai, 2019

Atmosfera din Piață a fost calmă, lume mai puțină față de alți ani. Ministrul, discret, a încercat să schimbe câteva vorbe cu unii oameni. Nu a fost asaltat de cei aflați în piață, cum, probabil, s-ar fi așteptat cei de pe plan local, ca să-i arate câtă popularitate au. Nici ministrul nu a afișat vreo dorință specială de a face baie de mulțime, nici oamenii nu s-au arătat foarte impresionați de prezența demnitarului. Între cei care l-au însoțit s-au ...  continuare »

Fara comentarii »

COD PORTOCALIU de inundații pe râul Prut

Vineri, 03 Mai, 2019

La aceeași ora, la Rădăuți Prut, nivelul apei era de 391 cm, cu 101 cm peste cota de atenție. Aici, tendința este de creștere.  Pe timpul nopții, prefectul  județului Botoșani, Dan Constantin Slincu si inspectorul șef al ISU Botoșani, col. dr. ing. Mihail Cristian Amarandei , s-au deplasat în zonele aflate sub incidența Codului Portocaliu de inundații si si au verificat daca măsurile stabilite prin  sedinta CJSU sunt aplicate. Totodată, s-au ...  continuare »

Fara comentarii »

Primarul comunei Hudești a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD

Duminica, 17 Septembrie, 2017

Viorel Atomei consideră că s-a făcut o mare nedreptate în momentul în care nu s-au alocat fonduri pentru  școala din Baranca, care a fost serios afectată la inundații, și unde învață în 3 schimburi peste 300 de elevi, majoritatea din familii defavorizate. Viorel Atomei nu dorește să fie un exemplu pentru colegii săi din politică, care au adoptat poziții diferite în ce privește demisia sa, el vrea doar să nu-i dezamăgească pe hudeșteni. Primarul ...  continuare »

Fara comentarii »

Echipaj de pompieri militari la Darabani-moment istoric sau un pas spre normalitate? GALERIE FOTO

Joi, 22 Decembrie, 2016

Cel mai nordic oraş al ţării va avea pentru prima dată un echipaj de pompieri militari care vor participa la stingerea incendiilor din zona oraşului Darabani, dar şi la intervenţiile de descarcerare în cazul unor accidente. Nu este neapărat un moment istoric, ci mai degrabă un pas spre normalitate, aşa cum bine afirma şeful SVSU Darabani, Gelu Sîsîiac. În orice caz istoria, mai mult sau mai puţin scrisă, o fac ei, cei care salvează vieţi. La 10 zile după ...  continuare »

Fara comentarii »

Social-democraţii au tăiat panglica drumului din Bajura FOTO & VIDEO

Luni, 11 Aprilie, 2016

Nu au mai văzut de mult bajurenii atât de mulţi politicieni adunaţi pe strada din faţa bisericii lor. Şi toţi de la acelaşi partid. Preotul satului şi-a anunţat enoriaşii la finalul slujbei să mai rămână pentru a-l întâmpina pe primar şi oficialităţile de la Botoşani. Astfel, la Bajura au fost prezenţi parlamentarii social-democraţi Doina Federovici, Tamara Ciofu, fostul şi „viitorul prefect” de Botoşani, aşa cum l-a prezentat primarul Aroşoaie pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Hudeştean împuşcat în gât pe front, sărbătorit la centenar FOTO

Luni, 04 Mai, 2015

A avut patru copii, care i-au dat 4 nepoţi şi 7 strănepoţi, din care cel mai mic are 1 an. Ca civil a lucrat în agricultură, în cooperaţie, la CAP, dar şi la o fabrică de cherestea din Vatra Dornei. E mereu cu televizorul deschis, pentru a se pune la curent cu noutăţile şi în fiecare zi dă de mâncare la păsările ce îi cresc pe lângă casă. Un băiat îl vizitează de două ori pe zi, însă locuieşte singur de opt ani, de când soaţa, cu care ţine să ...  continuare »

Fara comentarii »

Primar League

Miercuri, 11 Martie, 2015

Se cunoaşte că Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti, a făcut parte din lotul echipei de aur a Sănătăţii Darabani, campioana judeţului în anul 1982. Execuţiile edilului şef impresionează şi astăzi asistenţa. (foto: R.B.)  continuare »

Fara comentarii »

HUDEŞTI, pe primul loc la datini şi obiceiuri GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 20 Decembrie, 2014

„Stă în firea noastră, a hudeştenilor, să petrecem, să facem cunoscute faptele sau întâmplările demne de laudă şi să ne amuzăm de altele care merită satirizate. Vom şti dacă este aşa după ropotul de aplauze pe care îl vom asculta din partea dumneavoatră” le-a transmis celor prezenţi Alina Apătăchioae, prezentatoarea spectacolului. Grupul vocal şi de fluieraşi coordonaţi de prof. Marta Patape a deschis spectacolul, iar apoi au urcat pe scenă urşi, ...  continuare »

Fara comentarii »

Banicioiu la Darabani: „Nici macar Ceausescu nu s-a gandit sa inchida spitalele” GALERIE FOTO

Marti, 11 Noiembrie, 2014

PSD-iştii au încercat să-i sensibilizeze pe dărăbăneni cu drama unităţii spitaliceşti din localitate, a cărei activitate a fost suspendată în aprilie 2011 de către Guvernul Boc, Spitalul Orăşenesc devenind secţie exterioară a Spitalului Judeţean doi ani mai târziu, în timpul guvernării USL, când social-democraţii erau aliaţi cu liberalii. Bannerele cu mesajul: „Să-i mulţumim lui Victor Ponta că a redeschis Spitalul Darabani!” erau afişate pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Prefect, deputat, senatori si primari la inaugurarea muzeului din Darabani GALERIE FOTO

Sambata, 09 August, 2014

După un secol de la primele demersuri pentru înfiinţarea unui muzeu la Darabani, a fost nevoie de un nou impuls din partea tinerei Asociaţii Nord pentru ca acest lucru să devină realitate. Cu această ocazie au fost prezenţi la Darabani prefectul Costică Macaleţi, deputatul Costel Şoptică, senatorii Şerban Mihăilescu şi Doina Federovici, dar şi primarii social-democraţi Viorel Atomei, Costel Nazare şi Lucian Trufin, care au fost alături de edilul şef al ...  continuare »

Fara comentarii »

Pleiada de politicieni cu ministrul Sova in frunte, prezenti la Darabani GALERIE FOTO

Joi, 22 Mai, 2014

Parlamentarii au fost întâmpinaţi de edilul şef al urbei, primarul Corneliu Aroşoaie. Prefectul Costică Macaleţi a fost prezent şi el la Darabani înaintea reprezentanţilor alianţei politice PSD-UNPR-PC. După ce au dat mâna cu mai mulţi dărăbăneni prezenţi în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş”, politicienii au intrat în sală, la prezidiu luând loc Dan Şova, Şerban Mihăilescu, Doina Federovici, Andrei Dolineaschi, primarul Aroşoaie, dar şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Exploatarea nisipului cuartos de la Hudesti s-ar putea relua FOTO

Joi, 15 Mai, 2014

Din perspectiva resurselor minerale, comuna Hudeşti ar putea fi considerată una dintre cele mai bogate din țară. Zăcământul de nisip cuarțos, unic prin concentrația sa de cuarț de 99.8% reprezintă o comoară a comunei. Exploatarea zăcământului a început înainte de 1989, când lucrau aici între 270 şi 300 de persoane. Activitatea s-a redus treptat, iar în anul 2000, la data tragicului accident, numărul muncitorilor atingea 200. Lipsa pieței de desfacere, ...  continuare »

Fara comentarii »

Marieta Ilcu-Răileanu, darabaneanca de 10 (medalii) „Sportul educă” GALERIE FOTO

Vineri, 02 Mai, 2014

nbsp;                                                                                 ...  continuare »

Fara comentarii »

Seful IJJ Botosani si primarul Viorel Atomei, prezenti la aniversarea veteranului jandarmilor din Hudesti

Vineri, 14 Martie, 2014

Numărul celor care şi-au slujit cu dăruire ŢARA, în Al Doilea Război Mondial, se reduce pe an ce trece. Nu mai sunt în viaţă mulţi dintre cei care, plecaţi de lângă cei dragi, au luptat pentru ca noi, cei de acum, să trăim într-o ţară liberă. Deşi patriotismul li se pare acum multora desuet, vremea când era considerat absolut normal să-ţi iubeşti patria nu este foarte departe. La fel de normal ni se pare acum şi nouă, jandarmilor botoşăneni, să îi ...  continuare »

Fara comentarii »

Nunta de la Vatra s-a mutat la Primaria Hudesti FOTO & VIDEO

Luni, 30 Decembrie, 2013

Costel Cronţ, liderul nuntaşilor, i-a urat „de toate” edilului şef al comunei, spre amuzamentul celor prezenţi. „La toţi noi vă dorim, tot ceea ce aţi sperat, să aveţi neapărat/Pungi cu bani, vile şi case şi familii sănătoase/ Iar la anul care vine, să trăim cu toţii bine/Să ne vedem din nou, în ajun de Anul Nou/Aici, cu toţi fericiţi, La mulţi ani şi să trăiţi” a urat în încheiere, Cronţ. Primarul Viorel Atomei a luat parte la spectacolul de ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarmul de 101 ani din Hudesti, avansat in grad de Ziua Veteranilor de Razboi FOTO

Marti, 30 Aprilie, 2013

Demersurile pentru înaintarea sa în grad au fost făcute de către Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani. La acest moment emoţionant din viaţa veteranului jandarm, au ţinut să-i fie alături prefectul Costică Macaleţi, colonelul Constantin Moroşanu, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, şeful biroului resurse umane din cadrul Inspectoratului – lt.col. Onofrei Dobrin, primarul Viorel Atomei, precum ...  continuare »

Fara comentarii »

Toate drumurile judetene au fost redeschise circulatiei

Luni, 25 Martie, 2013

Echipele de intervenţie ale Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani au finalizat luni, 26 martie,în jurul prânzului, acţiunile de deschidere a circulaţiei pe toate drumurile din administrare. Ultimele două drumuri judeţene blocate de nămeţi au fost Avrămeni-Mitoc şi Baranca-limită de graniţă. Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti, susţine că a deszăpezit drumul judeţean din Baranca încă de ieri, în jurul orelor 19:00. „Am des ...  continuare »

Fara comentarii »

Jandarm de 101 ani din Hudesti felicitat de sefii IJJ si primarul Viorel Atomei FOTO & VIDEO

Joi, 14 Martie, 2013

„Moşul” jandarm s-a bucurat de prezenţa delegaţiei de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, condusă de inspectorul şef, col. Constantin Moroşanu, care a ţinut neapărat să-l felicite şi să-i transmită urările de bine specifice acestui moment deosebit. Sublocotenentul în retragere Gheorghe Şincoviţi a fost felicitat şi de către primarul Viorel Atomei, care anul trecut a avut onoarea de a-i înmâna distincţia de “Cetăţean de Onoare” al ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare