Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

vand spatiu in Darabani

Spațiu comercial de vânzare în Darabani

Vineri, 06 August, 2021

Spațiu compartimentat, 70 mp, parter, intrare separată, cu subsol uscat și separat, în zona centrală, vis a vis de Primăria Darabani. Două băi, centrală termica, racordare la curent electric 360kw. Spațiul este izolat exterior, acoperiș renovat, plus izolare. Terenul de sub construcție este proprietate privată, 94 mp, canalizare separată de bloc. Este ideal pentru birouri, cabinete medicale, spațiu comercial. Valabil și pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Spațiu de închiriat/vânzare

Marti, 17 Aprilie, 2018

Spațiu disponibil pentru vânzare/închiriere cu suprafața de 30 mp, vizavi de Primăria Darabani. Relații la tel. 0744396316, după orele 14:00.   continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare