Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

vand apartament

VÂND APARTAMENT

Luni, 13 Iulie, 2015

Vând apartament în Darabani situat în zona centrală şi cu o suprafaţă de 70mp. Este renovat recent, are living ,2 camere, baie şi hol mare. Apartamentul este acoperit, are scară interioară, apă şi încălzire proprie. Este izolat termic şi are şi o boxă. Preţ negociabil. Relaţii la tel.0754328316  continuare »

Fara comentarii »

VAND APARTAMENT 3 CAMERE FOTO

Luni, 06 Octombrie, 2014

Apartament de vânzare în orașul Darabani la preț foarte atractiv: 17.999 EURO. 3 camere, renovat, geamuri termopane noi, mobilat, 61.17mp, zona centrală. Spațiul scării închis cu termopan, înainte de intrarea principală în apartament. Strada 1 Decembrie, Bloc B2, Etaj2, Apartament 5. Mai multe detalii vom da pe e-mail precum și numărul de telefon U.S.A. pe care puteți suna. Radu Danaila - pinewoodleasing@gmail.com  Click pe fotografie pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

VAND GARSONIERA

Vineri, 03 Octombrie, 2014

Vând garsonieră confort I, etaj III, cu şarpantă, pe str. Trandafirilor din Darabani. Relaţii la tel. 0751801276.    continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare