Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Valentin Ilie Făgărăşian

Stelica Strugaru a facut din nou show la scrutinul PDL: „Noi am fost rai, da’ buni”

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

Stelică Strugaru nu s-a dezminţit nici de această dată şi a făcut spectacol în faţa colegilor de partid. „Multă lume îmi reproşează că vorbesc moldoveneşte. Dar ce, vreţi să vorbesc ca la Bucureşti? Ţurcanu vorbeşte mai frumos…? Şi conduce un judeţ”, a afirmat Stelică Strugaru. În acelaşi stil, fostul parlamentar şi-a declarat sprijinul pentru Cătălin Flutur: „Alt mai bun politician la nivelul judeţului decât Cătălin Flutur nu avem şi altul ...  continuare »

Fara comentarii »

Ecologistii botosaneni cer alegatorilor sa voteze un ARD-ist, pe Valentin Ilie Fagarasian

Joi, 06 Decembrie, 2012

Conducerea PER Botoşani recomandă electoratului din Colegiul Darabani-Săveni să voteze candidatul Alianţei România Dreaptă la Senat, pe Valentin Ilie Făgărăşian, ecologiştii neavând nici un pretendent la Senat pe Colegiul nr. 2, dosarul candidatului Mihai Necolau fiind respins de Biroul Electoral Judeţean, deoarece acesta are numai 28 de ani şi nu 33, vârsta minimă pe care trebuie să o aibă un senator. Redăm în continuare comunicatul integral trimis de PER ...  continuare »

4 Comentarii »

INTERVIU Stelica Strugaru: „Noi am făcut niste greseli care nu trebuiau făcute: taierea pensiilor si salariilor”

Luni, 26 Noiembrie, 2012

Candidatul Alianţei România Dreaptă la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Stelică Strugaru, a rupt tăcerea, şi în premieră, în cadrul unui interviu pentru Darabaneni.ro, enumeră plusurile şi minusurile primului său mandat de parlamentar. Dărăbăneanul nu exclude renunţarea la viaţa politică şi reîntoarcerea în business, chiar la Fabrica de confecţii din oraş pe care colegul său din ARD, Valentin Făgărăşian, şi-a manifestat intenţia de a o ...  continuare »

18 Comentarii »

„Meci” incheiat la egalitate intre candidatii ARD, Valentin Fagarasian si Mirela Sauca VIDEO

Luni, 19 Noiembrie, 2012

Dacă Mirela Saucă, candidatul ARD la Camera Deputaţilor pe Colegiul Săveni, şi-a declarat afinitatea pentru gazdele de la Sportivul Truşeşti, Valentin Făgărăşian a devenit suporterul oaspeţilor de la CS Darabani, democrat-liberalul candidând la Senat pe Colegiul Săveni-Darabani. „Eu susţin mai mult Truşeştiul, pentru că Darabaniul nu-i pe colegiul meu” a afirmat Saucă, care a întrebat câteva persoane de pe terenul de fotbal dacă şi-au făcut analize, ...  continuare »

6 Comentarii »

SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-1 Ziua antrenorilor FOTO & VIDEO

Duminica, 18 Noiembrie, 2012

Dărăbănenii au obţinut un punct în restanţa cu Sportivul Truşeşti, chiar în ziua în care antrenorul secund al oaspeţilor, Ovidiu Ştefănucă, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a împlinit 28 de ani. Peste două zile şi tehnicianul dărăbănenilor, Ion Gucianu, va sărbători împlinirea vârstei de 41 de ani. Rezultatul final al meciului a fost unul echitabil, în condiţiile în care oaspeţii au avut o sumedenie de ocazii în primul mitan, iar gazdele ...  continuare »

9 Comentarii »

Tribunalul Botosani i-a dat lui Fagarasian unda verde pentru alegerile parlamentare

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

upă ce au analizat dosarul lui Făgărăşian, membrii Biroului Electoral Judeţean au constatat că acesta nu are carte de identitate valabilă şi au respins candidatura democrat-liberalului. Ulterior, candidatul ARD şi-a făcut o nouă carte de identitate, care arată că domiciliază în Codlea, şi a înaintat instanţei noul document. Tribunalul Botoşani i-a dat câştig de cauză pretendentului la un fotoliu de senator pe Colegiul Săveni-Darabani. „Admite contestaţia ...  continuare »

3 Comentarii »

ARD si-a depus candidaturile pentru Parlament. Strugaru: „Toti avem sanse” GALERIE FOTO

Marti, 30 Octombrie, 2012

Candidaţii ARD în frunte cu preşedintele PDL, Cătălin Flutur, au înmânat flori celor două judecătoare din conducerea BEJ. „Ne-am înscris în această competiţie electorală pentru a stopa minciuna, diletantismul şi amatorismul celor care conduc România şi judeţul Botoşani în momentul de faţă. Ne propunem măcar păstrarea scorului de la alegerile locale, un minim de 30%, şi să scoatem la vot cât mai mulţi botoşăneni ca să reparăm greşeala pe care am ...  continuare »

6 Comentarii »

Strugaru si Fagarasian au chefuit la hramul de la Vorniceni FOTO & VIDEO

Sambata, 27 Octombrie, 2012

Conform Botosaneanul.ro, pe la 5 după-amiaza, Căminul Cultural de lângă Primăria Vorniceni a fost luat cu asalt de oameni de toate vârstele, de la copii de ciclul primar, până la pensionari. Cu toţii au fost luaţi în primire de Monica, o prezentatoare TV de la Bucureşti care i-a încins şi la propriu, şi la figurat. „Iulică, uuu, uuu, mai poţi? Mai poţi o dată? Îs copchiii şi nevasta de faţă, că ai mai putea tu, ştiu eu. Eu am venit fără bărbat, da’ ...  continuare »

9 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare