Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

vaccin antigripal

SANATATE Vaccinul antigripal - intrebari si raspunsuri

Luni, 21 Octombrie, 2013

Care sunt persoanele cu risc ce se pot vaccina gratuit? Acestea sunt: persoanele care au peste 65 de ani, cei cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 64 ani aflaţi în evidenţă cu afecţiuni medicale cronice pulmonare, cardiovasculare, metabolice, renale, hepatice, neurologice, obezitate, diabet zaharat, astm sau cu virusul imunodeficienţei umane (HIV), gravidele, medicii, cadrele sanitare medii şi personalul auxiliar, atât din spitale cât şi din unităţile sanitare ...  continuare »

Fara comentarii »

SANATATE Gripa, boala cu mai multe „fete”

Luni, 08 Aprilie, 2013

Ce trebuie să ştim despre fiecare tip de virus, şi cum se răspândesc ele? Virusul de tip C nu suferă mutaţii, infecţia evoluează de obicei ca o răceală comună şi este găzduit numai de om. Virusul de tip B suferă mutaţii minore capabile să provoace o epidemie, adică extinderea într-un timp scurt la un număr mare de persoane dintr-o localitate, regiune şi, de asemenea, infecţia este prezentă numai la om. Cele mai grave infecţii pot fi produse de virusul ...  continuare »

Fara comentarii »

SANATATE Vaccinarea-benefica sau daunatoare?

Miercuri, 16 Ianuarie, 2013

În ultimii ani, au existat numeroase speculaţii în presă legate de vaccinuri. Printre cele mai controversate, au fost cele legate de scandalul cu vaccinul BCG (împotriva tuberculozei) importat din Danemarca, pentru că un număr considerabil de copii au fost spitalizaţi. Anii trecuţi existau foarte multe cereri de vaccin antigripal în sezonul rece, dar anul acesta din ce în ce mai puţine persoane pot fi „înduplecate” să i se administreze vaccinul împotriva ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare