Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Utrecht

REPORTAJ în Ţara lalelelor, a bicicletelor şi…şocurilor culturale FOTO

Marti, 19 Decembrie, 2017

O călătorie în Olanda poți spune din start că este o călătorie în regatul bicicletelor. Aici mersul pe două roţi este mai mult decât o tradiție, mai mult decât o necesitate. Este de-a dreptul un fel de a fi. S-a ajuns chiar în punctul în care pietonul este discriminat; o spun cu toată seriozitatea. Dacă în România avem piste de biciclete care nu duc nicăieri, care se opresc în stâlpi sau care nu pot fi folosite din cauza bordurilor, în Olanda în această ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de calendar, iarna la Darabani. (click pentru a vizualiza mai multe fotografii realizate de Robert NECHIFOR)

Sondaj
Credeți că protestele privind starea drumurilor vor avea vreun rezultat?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare