Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Utrecht

REPORTAJ în Ţara lalelelor, a bicicletelor şi…şocurilor culturale FOTO

Marti, 19 Decembrie, 2017

O călătorie în Olanda poți spune din start că este o călătorie în regatul bicicletelor. Aici mersul pe două roţi este mai mult decât o tradiție, mai mult decât o necesitate. Este de-a dreptul un fel de a fi. S-a ajuns chiar în punctul în care pietonul este discriminat; o spun cu toată seriozitatea. Dacă în România avem piste de biciclete care nu duc nicăieri, care se opresc în stâlpi sau care nu pot fi folosite din cauza bordurilor, în Olanda în această ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

S-au aprins flăcările speranței, la Darabani.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare