Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
USR PLUS
UN PARLAMENTAR PE ZI Ciprian Grigoraș: ”Schimbarea vine cu fiecare dintre noi”
Duminica, 29 Noiembrie, 2020
Darabaneni.ro continuă ciclul de interviuri cu cel mai tânăr candidat dărăbănean la Parlamentul României. Ciprian Grigoraș s-a născut și a crescut la Darabani, este avocat și candidează pentru un fotoliu în Camera Deputaților din partea Alianței USR-PLUS. A absolvit Facultatea de Biologie a Universității „Al. I. Cuza” din Iași, ulterior a urmat cursuri de Drept la Universitățile „Petre Andrei” și „Spiru Haret”. Este căsătorit și are doi copii. ... continuare »
USR-PLUS și-a lansat candidatul SURPRIZĂ la Primărie ”Vreau un altfel de Darabani” FOTO
Miercuri, 29 Iulie, 2020

Chestionat în legătură cu plusurile formațiunii politice la care a aderat, după ce a renunțat la ALDE, Tîrniceru mizează pe tinerețea membrilor USR și pe faptul că va avea o mai mare libertate la acest partid : ”Nu văd să aibă în plus, cred că e o echipă mai tânără și poate am altfel de oameni cu care pot lucra. Îmi dau voie să-mi fac eu lista de consilieri” a mai precizat Tîrniceru pentru ziarul online al orașului Darabani, candidatul la Primărie ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”