Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Theodor C. Bals

180 de ani de la înființarea târgului. LA MULȚI ANI DARABANI! GALERIE FOTO

Joi, 22 Iunie, 2017

Amfitrionul evenimentului, prof. Lucian Florea, a spus cu o zi înainte că nu va fi un eveniment de mare anvergură, deoarece este Postul Sf. Petru și Pavel. Mai mult, nu ne-au putut onora cu prezența istoricii de prestigiu ai urbei, prof. Gheorghe Cliveti și Dorin Dobrincu. Programul manifestărilor a cuprins o slujbă de comemorare a 150 de ani de la  moartea hatmanului Theodor Balș, la Biserica Sf. Nicolae, depunerea unei coroane la monumentul lui Balș, un ...  continuare »

Fara comentarii »

Foste dughene evreiesti din centrul orasului scoase la vanzare

Miercuri, 01 Mai, 2013

Viitorii proprietari ai clădirilor şi a terenului aferent au obligaţia de a executa o nouă construcţie care să se încadreze în planul urbanistic şi arhitectural existent, urmând să se realizeze un plan urbanistic de detaliu care va fi aprobat de Consiliul Local. Singurul ales local care s-a împotrivit acestui proiect de hotărâre a fost independentul Dan Tîrniceru Ifrim, care a motivat că în documentaţia înaintată consilierilor apărea eronat preşedinte de ...  continuare »

Fara comentarii »

Dimitrie Cantemir a castigat „batalia” cu Theodor C. Bals pentru liceu, in sedinta de Consiliul Local

Sambata, 12 Ianuarie, 2013

Noua denumirea a fostului Grup Școlar Darabani a generat discuţii contradictorii din momentul în care a intrat în atenția opiniei publice. Cu toate că unitatea de învăţământ a funționat câteva luni cu denumirea de Dimitrie Cantemir, titulatură ce apărea și pe site-ul Ministerului Educației, pe 19 decembrie 2012 consilierii locali au adus din nou în discuţie această chestiune, doar că în cadrul ultimei şedinţe extraordinare de Consiliu Local, aleşii au ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare