Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SVSU Darabani

Gelu Sîsîiac, condus pe ultimul drum cu sirene și onorul pompierilor GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 29 Iulie, 2017

Salvatorul Darabaniului, Gelu Sîsîiac, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, a fost condus sâmbătă, 29 iulie, pe ultimul drum de aproximativ 250 de dărăbăneni. Parcă mai puțini, față de câți ne-am fi așteptat. Unii nu au putut, alții și-au sacrificat concediul pentru a fi prezenți. Gest mare al colonelului Cristian-Corneliu Amarandei, șeful ISU Botoșani, care și-a condus camaradul până la locul de veci. Sau poate pentru noi este mare, ...  continuare »

Fara comentarii »

Detaşamentul de Pompieri Dorohoi va avea punct de lucru la Darabani

Luni, 19 Decembrie, 2016

Înfiinţarea acestuia are ca scop eficientizarea acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns. Echipajul va executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a oraşului Darabani şi a comunelor Păltiniş, Rădăuţi Prut, Viişoara, Conceşti, Hudeşti, Suharău, Havârna şi Mileanca, cu cele 28 de sate aparţinătoare, numărul total de locuitori care vor beneficia de ...  continuare »

Fara comentarii »

STARE DE ALERTĂ în Darabani şi alte 25 de localităţi datorită secetei

Miercuri, 21 Septembrie, 2016

În prima zi a săptămânii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o hotărâre prin care este de acord cu instituirea stării de alertă, care se se va aplica pentru 30 de zile în oraşele Darabani şi Flămânzi, dar şi în comunele Adăşeni, Avrămeni, Blândeşti, Conceşti, Coţuşca, Dângeni, Dimăcheni, Havârna, Hăneşti, Hilişeu-Horia, Manoleasa, Mihăileni, Mihălăşeni, Mitoc, Nicşeni, Păltiniş, Rădăuţi-Prut, Stăuceni, Şendriceni, ...  continuare »

Fara comentarii »

Şapte autospeciale ale pompierilor au intervenit pentru stingerea unui incendiu întins pe cca. 30 hectare

Marti, 18 August, 2015

Flăcările au cuprins stufărişul de pe un iaz din localitate şi, din cauza vântului, s-a extins la vegetaţia uscată de pe mal, existând riscul să ajungă şi la casele din imediata vecinătate. 27 de pompieri militari şi voluntari din comună şi Darabani, cu şapte autospeciale, inclusiv cea a SVSU din oraşul de pe malul Prutului,  au intervenit, mai bine de cinci ore, pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor. A ars vegetaţia uscată de pe cca. ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfârşit tragic pentru un bătrân din Conceşti. A ars noaptea în casă

Vineri, 06 Februarie, 2015

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 00:28, de un localnic care a văzut casa în flăcări. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii ...  continuare »

Fara comentarii »

NI S-A DUS IAR VESTEA Un bărbat aghezmuit a sunat la 112, susţinând că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor”

Luni, 29 Decembrie, 2014

a prima zăpadă mai serioasă, oraşul de pe malul Prutului este din nou în atenţia mass-media, nu datorită blocării circulaţiei pe DN 29A sau a unor drumuri judeţene, ci datorită unui incident mai puţin obişnuit. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, un bărbat din Darabani a pus pe jar autorităţile, cu noaptea-n cap, anunţând la numărul de urgenţă 112 că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor” ...  continuare »

Fara comentarii »

27 de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu, un tanar s-a intoxicat cu fum

Joi, 18 Decembrie, 2014

Alarma s-a dat puţin după orele 13:00. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Darabani şi Mileanca. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea o parte din acoperişul casei, cu pericol de propagare a flăcărilor la bunurile din interior, precum şi la un adăpost de animale şi un depozit de furaje. ...  continuare »

Fara comentarii »

12 pompieri militari si voluntari darabaneni s-au luptat cu flacarile in Concesti VEZI sfaturile pompierilor pentru sezonul rece

Marti, 28 Octombrie, 2014

Casa unei localnice din Conceşti fost distrusă parţial în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, cel mai probabil, ca urma a amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă. Alarma s-a dat la orele 02:32. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darab ...  continuare »

Fara comentarii »

PREMIERA LA DARABANI Primarul a propus ca un consilier local sa devina persoana non grata „Tampenii si idiotenii la patrat”

Sambata, 27 Septembrie, 2014

Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a răbufnit în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local din 26 septembrie, în momentul în care independentul Dan Tîrniceru-Ifrim a atras atenţia ca fondurile alocate de la Guvern pentru reabilitarea străzilor din Darabani să fie folosite exclusiv pentru balastare. Primarul a propus ca într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, Tîrniceru să fie declarat persoană non grata şi i-a spus independentului să-şi dea ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni sunt din nou vicecampionii Moldovei FELICITA-I SI TU! FOTO

Sambata, 12 Iulie, 2014

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani recidivează şi s-au clasat din nou pe locul doi la Concursul Profesional pentru Situaţii de Urgenţă organizat în perioada 9-11 iulie la Vaslui, după ce au mai atins această performanţă în 2010. Competiţia a avut loc pe Stadionul Municipal din Vaslui. După ce au terminat pe locul patru la pista de îndemânare şi viteză, iar la ştafeta de 4x100m s-au clasat doar pe locul V, dăr ...  continuare »

Fara comentarii »

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI...Darabanenii au castigat din nou concursul judetean al pompierilor voluntari

Joi, 12 Iunie, 2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat joi, 12 iunie 2014, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la finele căreia echipajul coordonat de Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, şi-a adjudecat locul I. Din lotul dărăbănenilor au făcut ...  continuare »

Fara comentarii »

Un adapost de animale din comuna Paltinis a ars. Autoritatile locale „urecheate” de pompieri

Sambata, 26 Aprilie, 2014

ISU Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după orele 09:00. În ajutor au sărit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comună. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul adăpostului de animale, cât şi la acoperiş, pe o suprafaţă de cca. 200 m.p., cu posibilităţi de propagare la alte două anexe ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni, in topul interventiilor in situatii de urgenta

Marti, 01 Aprilie, 2014

Cele mai multe intervenţii le-au avut serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Flămânzi, Darabani, Lunca, Viişoara, Coţuşca, Todireni şi Albeşti care au acţionat şi pentru stingerea incendiilor produse pe teritoriul comunelor învecinate. Cei 16 pompieri voluntari dărăbăneni au intervenit în 30 de cazuri, dintre care 17 în oraşul de pe malul Prutului, 7 în Hudeşti, 3 în Mileanca şi câte unul în Havârna, Rădăuţi-Prut şi Conceşti, 16 dintre ...  continuare »

Fara comentarii »

O masina s-a facut scrum dupa ce a luat foc in mers pe raza comunei Hudesti GALERIE FOTO

Vineri, 17 Ianuarie, 2014

Un autoturism a luat foc în mers pe raza localităţii Vatra din comuna Hudeşti. În ciuda intervenţiei voluntarilor dărăbăneni şi a pompierilor din Dorohoi, maşina a ars în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la locul incendiului la orele 7:43, în dimineaţa zilei de vineri, 17 ianuarie a.c. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă ...  continuare »

Fara comentarii »

Doi barbati cazuti intr-o fantana din Darabani au fost salvati GALERIE FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 6 noiembrie, în jurul amiezii, cei doi bărbaţi lucrau la contrucţia unei fântâni în Darabani. La un moment dat, bărbatul de 39 de ani a căzut în gol cca.16 metri. Colegul i-a sărit în ajutor şi a coborât în fântână. Cand au realizat că nu mai pot ieşi la suprafaţă, au cerut ajutor. La orele 12:38 s-a apelat numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) şi cei din ...  continuare »

Fara comentarii »

Club din Darabani, mistuit de flacari GALERIE 30 FOTOGRAFII & VIDEO

Duminica, 13 Octombrie, 2013

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani a fost informat de producerea incendiului la orele 13:35, când flăcările deja cuprinseseră etajul I al clădirii. La faţa locului a sosit autospeciala SVSU Darabani, iar peste aproximativ 30 de minute şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, urmat la un sfert de oră de încă o autospecială din municipiul vecin. „Cauza incendiului a fost stabilită de pompierii ...  continuare »

Fara comentarii »

ZIUA POMPIERILOR Seful SVSU Darabani: „In situatii exceptionale, oameni exceptionali!”

Vineri, 13 Septembrie, 2013

stăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România. Deoarece 9 oameni şi-au pierdut ieri viaţa în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi şi sute de locuinţe au fost măturate de ape, situaţia fiind şi în prezent critică în zonă, ceremonialul militar programat astăzi în Piaţa Revoluţiei din Botoşani a fost anulat. Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, a vorbit pentru Darabaneni.ro despre satisfacţiile ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuinta din comuna Hudesti in flacari, pagube estimate la cca. 10.000 lei

Sambata, 22 Iunie, 2013

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi opt servanţi-pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Hudeşti. De asemenea, la locul incendiului a sosit şi autospeciala SVSU Darabani. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea o parte din acoperişul casei, bunurile ...  continuare »

Fara comentarii »

Un sector de drum national inzapezit si sapte drumuri judetene blocate GALERIE FOTO

Duminica, 24 Martie, 2013

În ultimele 10 ore, drumarii au reuşit să deszăpezească aproape 90 km de drumuri naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Botoşani, peste 70 de km de drumuri naţionale şi aproape 20 km de drumuri judeţene. Autorităţile locale din Darabani au reuşit până duminică seară să deblocheze majoritatea arterelor oraşului, mai puţin Lucoviţa. Astfel, în 24 martie, orele 18:00, mai erau închise circulaţiei un sector de drum naţional, resp ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare