Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

strazi asfaltate Darabani

VEZI lista celor 13 strazi propuse pentru asfaltare. „Mihail Kogalniceanu e in opozitie?”

Sambata, 01 Noiembrie, 2014

„Astăzi (joi, 30 octombrie) a fost o zi pe cât de dificilă, pe atât de importantă pentru localitatea noastră. S-a făcut licitaţia pentru drumurile de la Corneşti” a spus Corneliu Aroşoaie. Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a intervenit, afirmând că licitaţia nu e încă finalizată. Primarul a continuat: „În decurs de o săptămână, până se studiază ofertele prezentate de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare