Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Stelica Iacob Strugaru

Stelică a facut din nou show la cinema: „În Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos” VIDEO

Sambata, 01 Octombrie, 2016

„Mă cunoşteţi că în 2008-2012 am fost parlamentar de Darabani, n-am putut să ajut toate colegiile. Am ajutat Colegiul Darabani, dar nici Iisus Hristos n-a fost iubit la dânsul acasă. N-am putut să fac multe pentru că în Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos. Am respectat toate ordinele ce mi s-au dat şi la urmă…că sunt vinovat. O supărare foarte mare a fost că i-am spus preşedintelui Boc: Cum preşedintele de colhoz are 50 de milioane, iar căruţaşul ...  continuare »

Fara comentarii »

GLUMĂ TĂTĂ? Un fost deputat dărăbănean vrea din nou în Parlament „Indiferent cine va merge, se va descurca”

Duminica, 25 Septembrie, 2016

Comitetul Judeţean Executiv (CJEX) al PNL a stabilit vineri lista cu 15 liberali care şi-au exprimat intenţia de a candida la alegerile parlamentare din decembrie. Printre aceştia se află şi Stelică Iacob Strugaru, cel care a fost deputat în perioada 2008-2012, şi care i-a cedat locul lui Costel Şoptică în 2012, când USL a câştigat detaşat alegerile. Strugaru a declarat publicaţiei Darabaneni.ro că acesta este un test decisiv pentru el, urmând să stabilească ...  continuare »

Fara comentarii »

Ex-deputatul darabanean, Stelica Iacob Strugaru, condamnat pentru conflict de interese

Marti, 25 Noiembrie, 2014

Potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei (ICCJ), fostul deputat Stelică Iacob Strugaru urmează să aibă un termen de încercare de trei ani. Pe durata termenului de încercare, Strugaru trebuie să se supună mai multor măsuri de supraveghere, respectiv să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Botoşani, să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul şi orice deplasare mai lungă de opt zile. Decizia luată luni de ICCJ nu este ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare