Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

stalp rupt Radauti

E JALE după potopul care s-a abătut asupra zonei orașului Darabani GALERIE FOTO

Vineri, 30 Iunie, 2017

Rafalele de vânt puternic și ploaia torențială au pus la pământ arbori care au rupt mai multe fire de joasă tensiune. De asemenea, un stâlp de tensiune medie din zona Rădăuți-Prut a căzut, linia respectivă fiind deconectată de la rețeaua de energie electrică, mai multe localități din nordul județului rămânând în întuneric. În seara zilei de joi, în Eșanca, Lișmănița, Bajura și Teioasa era beznă, dar și în foarte multe locuințe din Darabani. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Cine doriți să fie viceprimar al orașului Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare