Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-1 Ziua antrenorilor FOTO & VIDEO


Dărăbănenii au obţinut un punct în restanţa cu Sportivul Truşeşti, chiar în ziua în care antrenorul secund al oaspeţilor, Ovidiu Ştefănucă, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a împlinit 28 de ani. Peste două zile şi tehnicianul dărăbănenilor, Ion Gucianu, va sărbători împlinirea vârstei de 41 de ani. Rezultatul final al meciului a fost unul echitabil, în condiţiile în care oaspeţii au avut o sumedenie de ocazii în primul mitan, iar gazdele au dominat repriza a  doua. La pauza meciului, candidaţii ARD la Parlamentul României, Valentin-Ilie Făgărăşian şi Mirela Saucă, şi-au făcut campanie electorală pe terenul de fotbal.

Frig, ceaţă, umezeală...Acestea au fost ingredientele tenebroasei zile de toamnă târzie în care CS Darabani a fost nevoită să dispute restanţa cu Sportivul Truşeşti. Nici nu s-au aşezat bine în ghete jucătorii gazdelor (portarului Gabriel Musteaţă i-au trebuit 20 de minute să le găsească), că Ovidiu Ştefănucă dă o pasă filtrantă pentru Augustin Istina, care deschide scorul în minutul 2. De cealaltă parte, Alin Catloană şi Ionuţ Galan încercă câteva şuturi de la distanţă care nu prind cadrul porţii lui Alin Andruş, gazdele beneficiind şi de o lovitură liberă indirectă de la 11 m, respinsă de zidul apărării dărăbănenilor. După ce Istina cade în noroiul din careul gazdelor, dărăbăneanul dă tonul la o cascadă de ocazii la poarta gazdelor, şi se întrece în ratări cu Andrei Palamariu şi Dumitru Grosu. La pauza meciului au sosit la teren candidaţii ARD la Parlamentul României, Valentin-Ilie Făgărăşian şi Mirela Saucă (foto jos). Aceştia s-au fotografiat cu fotbaliştii celor două echipe.





Al doilea mitan debutează tot pe fondul dominării oaspeţilor, care pun în pericol poarta lui Musteaţă prin şuturile lui Ştefănucă şi Istina, dar încet, încet, terenul se înclină de partea gazdelor, care încep să pună presiune pe careul lui Alin Andruş, spre mirarea observatorului Ioan Brânzei, care a exclamat: „Ce se întîmplă?”. Inevitabilul se produce în minutul 56, când Ionuţ Galan aduce egalitatea pe tabela de marcaj, după ce şutează de la margine careului de 16 m, din faţa unei apărări visătoare a dărăbănenilor. La oaspeţi a debutat, în minutul 75, juniorul de numai 15 ani, Robert Luchian. Finalul partidei i-a prins pe teren pe cei trei membri ai familiei Gucianu: tată-fiu-nepot: Ion-Sebastian-Ionuţ. În ciuda vremii câinoase de afară, la meci au asistat aproximativ 70 de spectatori, iar dărăbănenii au beneficiat, în premieră, de o galerie în deplasare, condusă de atacantul echipei FCM Dorohoi, Robert Grumezescu (video), în timp ce un suporter al gazdelor făcea 13-14 pe lângă tuşierul Ionuţ Ţurcanu. Dărăbănenii le-au cântat, la final, antrenorilor echipei La mulţi ani!

Clasament Liga a IV-a Givova
1.    CS Luceafărul Mihai Eminescu 39p
2.    Viitorul Dersca 35p
3.    CS Dante Botoşani 34p
4.    CS Darabani 29p
Vezi AICI clasamentul complet
VIDEO 


Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto a meciului


Te-ar mai putea interesa si:  Valentin Ilie FăgărăşianCS Darabani
6:31 pm , 18 Noiembrie, 2012

9 Comentarii la “SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-1 Ziua antrenorilor FOTO & VIDEO”

  1. Adrian Stinca spune:

    eu fac toata poza de sus =)).. imi statea bine.. LA MULTI ANI OVIDIU STEFANUCA SI DOMNUL ANTRENOR ION GUCIANU!

  2. romeo spune:

    La multi ani sanatosi profule.. La multi ani ion guceanu.

  3. Emy B. spune:

    Iar am iesit in prim-plan la poze:)) LA MULTI ANI OVIDIU STEFANUCA SI DOMNUL ANTRENOR!

  4. Robert L. spune:

    La mulți ani Ovidiu Stefănucă si DOMNULE ANTRENOR !

  5. Neleapca Andrei spune:

    La multi ani Ovidiu si domnule Ion!! Sanatate multa si fericire! Felicitari baieti pentru rezultat si pentru pozitia in clasament!

  6. S spune:

    La multi ani DOMNILOR antrenori!!:P

  7. Ovidiu Ștefănucă spune:

    Mulțumesc tuturor pentru urări

  8. Ion Gucianu spune:

    Multumesc pentru urari tuturor!!!!

  9. vecin spune:

    LA MULTI SI SANATOSI ANI!!! Noroc cu netul asta asa aflam si noi cand e ziua unui vecin ca nu am auzit defel distractie la domnul guceanu.

  10. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare