Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Stadionul Orasenesc a intrat in reabilitare GALERIE FOTO


CS Darabani dispută meciurile de pe teren propriu la Conceşti, deoarece autorităţile locale lucrează în aceste zile la refacerea Stadionului Orăşenesc. 120 de tone de nisip şi pământ au fost depuse pe suprafaţa de joc. Sistemul de irigare a terenului este o problemă pe care autorităţile locale trebuie să o rezolve, în prezent apa cu care este udat gazonul fiind adusă de pompieri.

Dărăbănenii au mai avut o tentativă de reabilitare a gazonului Stadionului Orăşenesc, CS Darabani jucând „acasă” la Rădăuţi Prut şi Conceşti un campionat şi jumătate în sezoanele 2006-2007 şi 2007-2008, dar rezultatul s-a dovedit a fi un fiasco. Acum s-au adus la teren şase maşini cu pământ şi nisip, însumând aproximativ 120 de tone, iar suprafaţa de joc este udată cu autospecialele Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. „S-a nivelat terenul cu tăvălugul, s-a supraînsămânţat, iar acum îl udăm cu maşinile pompierilor” a declarat pentru Darabaneni.ro, viceprimarul Relu Cricleviţ, care este şi vicepreşedintele clubului dărăbănean. Oficialii dărăbăneni spun că se lucrează la racordarea separată a stadionului la reţeaua de apă a oraşului, dar au probleme în procurarea unei piese pentru a realiza racordarea la un branşament de calibru mai mare.





Cristian Alexa, specialist în domeniu, este de altă părere. „Personal consider că în acest caz este vorba de neglijenţă sau reavoinţă. Branşamentul respectiv se găseşte în comerţ şi este uşor de procurat. Orice comandă se onorează în maxim 14 zile calendaristice, mai ales că această cerere este făcută în mod oficial de Primărie. Nu este normal ca acest lucru să dureze un an de zile. Pe respectivul tronson sunt şi alte înţepături cu branşamente de acelaşi tip. Când se va realiza acest racord, stadionul va deveni un mare consumator, şi acest lucru nu convine tuturor. Persoana care se implică nu este destul de incisivă şi nu bate la uşa care trebuie” a spus Alexa. Chiar şi în aceste condiţii, viceprimarul Cricleviţ este optimist şi crede că echipa de fotbal va juca din nou la Darabani în maxim o lună de zile. Vasile Floria, preşedintele echipei, spune că dărăbănenii trebuie să aibă răbdare pentru a juca pe un teren de fotbal bun. „Nu trebuie să ne grăbim pentru a nu strica ce s-a muncit până acum” a precizat Floria.  

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini



4:59 pm Luni, 10 Septembrie, 2012

2 Comentarii la “Stadionul Orasenesc a intrat in reabilitare GALERIE FOTO”

  1. un om sanatos la cap spune:

    TARA ARDE SI BABELE SE PIAPTANA,PROSTII DIN SATELE APARTINATOARE DARABANIULUI N-AU BALASTRU PE DRUM,DARABANENII ISI RUP MASINILE IN DOUA PRIN ORAS SI ,,SPALATORII DE BANI"IUBITORI DE SPORT FAC STADIONUL ORASENESC,!BINE CA PENTRU OLIMPICII CONCURSURILOR SCOLARE N-AVETI BANI DAR PENTRU SPORTUL FARA NUME DIN DARABANI SE GASESC 120 DE TONE DE NISIP SI ETC.!RUSINE!

  2. nul spune:

    USL ati umblat din casa in casa si ati cersit votu oamenilor sa va voteze.Noi avem nenoie de strazi petruite si asfaltate,de canalizare si apa.Nu de stadion si muzeu.Noi nu circulam cu masinele pe stadion.Ati dus o raba de nisip si trece si treceti tone ca ati dus.Rusine sa va fie trec lunile si nu ati facut nimic.O luna doua si umblati iar din casa in casa.Ce mai spuneti la oameni atunci.Tot minciuni?Rusine USL Darabani

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare