Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primaria „pe val”, Meduzele in cadere libera, Old Boys confirma


CUPA DARABANENI.RO a păşit în ziua a doua cu aceleaşi ingrediente: goluri multe, faze spectaculoase şi nervi întinşi la maxim. În primul meci al zilei de marţi s-au întâlnit cele două echipe Viitorul din Corneşti şi Darabani. Cu un Iulian Florea de neoprit (foto jos, autorul a patru goluri), corneştenii s-au impus categoric cu scorul de 8-1. Revelaţia Cupei Darabaneni.ro, echipa Old Boys, a demonstrat că evoluţia foarte bună din prima zi nu a fost un „accident” şi au „înnecat” Meduzele cu 4-0. FC Păltiniş le-au predat o lecţie de fotbal, în meciul trei, Juniorilor dărăbăneni, administrându-le nu mai puţin de 14 goluri, amfitrionii reuşind să înscrie doar golul de onoare.

Ultimul meci al serii de marţi a fost o execuţie cu public. Primăria Darabani a marcat cu un gol mai mult decât în prima zi, dar au primit 18 de la FC Sperie-Tot, „vedeta” Robert Grumezescu reuşind să marcheze din toate poziţiile de şase ori.
Viitorul Corneşti-Viitorul Darabani 8-1
Au marcat: Hrimiuc(’17, ’36), Florea(’1, ’23, ’27, ’32), Ilcu(’40), Cimpoieşu(’8) / Perju(’40)
Ded Com-Meduze-Old Boys 0-4


Au marcat: Dobrincu(’30), Alupoaie(’38), Tanasă(’21, ’33)
FC Păltiniş-Juniorii 14-1
Au marcat: Eşanu(’5, ’11, ’17, ’33), Stîncă(’26, ’30, ’39), Balan(’29), Zaharia(’2, ’32, ’34, ’36, ’37), Luchian(a, ’15) / Bordei(’29)
FC Sperie-Tot-Primăria Darabani 18-3
Grumezescu(’11, ’18, ’19, ’23, ’27, ’35), Bălinişteanu(’4, ’6, ’31), Bulmagă(’3, ’30), Zaharia(’29, ’34, ’35), Acostioaiei(’15, ’40), Ceică(’7, ’8) / Dascălu(’20), Martinaş(’21, ’24)

Astăzi se dispută:
Ora 17:00-17:45 Old Boys- FC Sperie-Tot
Ora 17:45-18:30 Viitorul Darabani-FC Păltiniş
Ora 18:30 -19:15 Vagabonţii-Ded Com-Meduze
Ora 19:15-20:00 The Winers-Viitorul Corneşti

Sponsorii competiţiei: SC DED COM SRL, SC SAGROD SRL, pensiunile KOKET şi CASA ANDREI, primar Ghiorghi Burlacu, avocat Petrică Hrimiuc, SC AGRAS CABAROM SRL, SC ALCAROM SRL.
Parteneri media: TV DARMIR şi kOkEt.org

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto10:52 am Miercuri, 05 Octombrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare