Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Nimic la nimic in „derby-ul orgoliilor”



Aşteptări mari, dar fotbal sărac în „derby-ul orgoliilor” dintre CS Darabani şi FC Păltiniş. Corabia păltinişană cu comandantul Costel Romanescu la timonă turează motoarele încă din start şi Florin Eşanu hărţuieşte apărarea dărăbăneană, dar Andruş, Ştefănucî şi Ion Gucianu reuşesc să stopeze tăvălugul oaspeţilor. În minutul 20 dărăbănenii sunt aproape de deschiderea scorului. La o bâlbâială în careul echipei FC Păltiniş, balonul ricoşează din Gabi Hrimiuc în stâlpul porţii lui Zbughin. Trei minute mai târziu, Bogdan Tatarcan are o incursiune pe flancul stâng, centrează  periculos în careu, dar Ionuţ Guceanu îndepărtează pericolul. În prelungirile primei reprize, Vasile Ştefănică scapă din marcajul lui Cosmin Ştefănucî, dar nu îşi calculează bine paşii şi trimite balonul peste poartă. 

Combinaţiile dintre Florea şi Martiniuc nu duc decât la un atac steril, care este anulat de fundaşii Gherman şi Cucuruzac. Meciul este fragmentat de numeroase accidentări, motiv pentru primarul Romanescu(foto dreapta) să arunce săgeţi spre arbitri. Mitanul secund debutează cu reluarea din vole a lui Ovidiu Ştefănucă, care nu prinde cadrul porţii lui Andruş. Coordonatorul de joc Vasile Ştefănică nu este în zi de graţie, Ovidiu Ştefănucă combină ineficient cu Romeo Şodrîngă, care se alege doar cu reproşurile lui Romanescu. Cei doi ex-dărăbăneni sunt schimbaţi în uralele publicului, dar nu scapă aşa de ieftin. „Puteţi să vă schimbaţi tricourile şi să jucaţi pentru CS Darabani acum”, le-au transmis spectatorii celor doi jucători. În final, Bogdan Tatarcan şi Dmitri Stratov trimit torpile spre poarta dărăbăneană, dar Andruş are şansă şi meciul se termină cu un scor alb. „Având în vedere ocaziile avute, am fi meritat să câştigăm, dar una peste alta, este un scor echitabil”, a declarat pentru Darabaneni.ro, primarul Costel Romanescu, preşedintele echipei FC Păltiniş.











2:51 pm , 15 Mai, 2011

7 Comentarii la “CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Nimic la nimic in „derby-ul orgoliilor””

  1. esanu spune:

    buna as vrea si io cateva poze de la meci dac se poate!!!!!

  2. anonim spune:

    ft slabi. paltinisul a incercat sa puna presiune dar5 apararea darabanioului a fost ft buna.un rezultat echitabil

  3. stef spune:

    un 0 la 0 echitabil.....felicitari ambelor echipe in primul rand pt fair play

  4. bogdan spune:

    pe când o poză cu echipa şi stafful? Dar cu tribuna?

  5. floryn spune:

    bunza ziua scriti un id ca sa pot lua si eu pozele .....sau cine are pozele sa bage id ingeru_porno

  6. RAZVAN spune:

    rau

  7. ioana spune:

    bine mai joaca stefanica...

  8. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare