Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FOTBAL MICROBUZUL a calcat DARABANIUL cu 1-0


Microbuzul Botoşani s-a impus la limită (scor 1-0) în faţa amfitrionilor de la CS Darabani într-un meci destul de echilibrat, în care terenul greu a fost din nou frate cu dărăbăneanul, dar nu a fost suficient.

Gazdele au început meciul foarte decişi, ca şi cum ei ar fi liderii ligii a IV-a din campionatul judeţean. Vasile Ştefănică şi Bogdan Ceică dictează ritmul jocului la mijlocul terenului, iar Robert Grumezescu este busculat în careu de portarul Balan. De cealaltă parte, George Husac îşi crează prima ocazie la poarta lui Andruş în minutul 6. Cinci minute mai târziu Ion Gucianu îl raşchetează pe omologul său de vârstă botoşănean, Nelu Asaftei, şi tehnicianul Mihai Plugaru sare ca ars de pe banca dărăbăneană. Plugaru solicită arbitrului Costel Boteanu verificarea persoanelor care au luat loc pe banca tehnică a botoşănenilor. Viceprimarul botoşănean Florin Gheorghiţă, preşedintele de onoare al Microbuzului, îl gratulează „bărbăteşte” cu câteva vorbe de duh pe unul dintre oamenii de ordine dărăbăneni, care îi solicitase să ia loc pe bancă. „Care e treaba ta aici?” s-a adresat Gheorghiţă (foto jos) poliţistului comunitar.

Prima mare ocazie de gol îi aparţine botoşăneanului Asaftei, pe care îl trădează însă, suprafaţa de joc şi ratează incredibil din faţa goalkeeperului Andruş. Oaspeţii înclină terenul de partea lor şi Cristian Străteanu îşi trece şi el în cont o ocazie de gol. Mihai Andrieş scapă singur spre poarta dărăbănenilor, dar Ion Gucianu intervine providenţial. Căpitanul gazdelor îl scapă din marcaj pe Andrieş în minutul 33, şi botoşăneanul reia din vole în vinclul porţii lui Andruş. Mitanul secund debutează cu intrarea dură a lui Husac la Grumezescu şi botoşăneanul se alege cu cartonaş galben. Marius Cazacu şutează şi el puternic, dar peste poarta dărăbănenilor. În minutul 60, un asist al lui Vasile Ştefănică îl lansează pe Robert Grumezescu spre poarta oaspeţilor, dar fundaşii botoşăneni resping în ultimul moment.În ultimul sfert de oră al partidei, dărăbănenii forţează egalarea. Botoşănenii răspund pe contraatac, dar Sebastian Ştefănică  şi Ion Gucianu sunt turnurile de control din apărarea gazdelor. Spiritele se încing în final, iar centralul Boteanu se alege la propriu cu o castană în cap. Mihai Plugaru le interzice jucătorilor săi să returneze o mingea botoşănenilor în spiritul fairplay-ului, dar Cărăuşu nu se conformează şi riscă să fie schimbat de tehnicianul dărăbănean. Gheorghiţă apostrofează banca tehnică a dărăbănenilor: „Nu vi-e ruşine cu terenul acesta? De asta sunteţi unde sunteţi”. Gestul lui Cărăuşu este aplaudat de banca oaspeţilor. Botoşănenii pleacă de la Darabani cu toate cele trei puncte, iar jucătorii au aplaudat la final mica galerie (foto sus) care i-a încurajat pe toată durata partidei.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto a meciului
3:47 pm , 02 Octombrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare