Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-AS ROMA 1-2 Veni, vidi, vici GALERIE FOTO


CS Darabani a întors clasamentul adevărului, pierzând acasă în faţa echipei AS Roma cu acelaşi scor (1-2) cu care învinsese în deplasare etapa trecută pe CS Luceafărul Mihai Eminescu. Nici măcar Grumezescu nu i-a putut salva pe dărăbăneni.

Vreme însorită, o tribună aproape plină, foşti, actuali şi viitori consilieri locali prezenţi la meci, un posibil viitor primar la timona romanilor..existau toate premisele...nu pentru campanie electorală, ci pentru un fotbal de calitate. Şi a fost ceva pe aproape. Dărăbănenii s-au zbătut, dar romanii au fost mai buni şi au plecat cu toate cele trei puncte de pe malul Prutului. Oaspeţii au vrut să demonstreze încă din primul minut că sunt echipa mai experimentată şi după numai cinci minute de joc Răzvan Cărăbuş centrează de pe flancul drept, iar Florin Grădinaru trimite balonul în plasa porţii lui Alin Andruş, la colţul scurt. După golul marcat, romanii se sting încet, încet, iar dărăbănenii pun presiune pe careul oaspeţilor. Ionuţ Guceanu execută o lovitură de colţ, iar Marius Moga zguduie stâlpul porţii lui Adi Alexoae după ce loveşte balonul cu capul. Robert Grumezescu scapă şi el singur spre poarta oaspeţilor, dar este deposedat în ultimul moment de Laurenţiu Giurgiuveanu. Efortul gazdelor dă roade în minutul 35, când după o degringoladă în careul romanilor, Cosmin Ştefănucî egalează scorul pe tabelă după o lovitură cu capul. Ospeţii iau foc, invocând fault în atac, iar preşedintele Gică Tăbultoc îi gratulează cu o ploaie de invective pe arbitri.



Mitanul secund debutează cu şutul anemic al lui Gabriel Cărăuşu, iar oaspeţii pun rapid stăpânire pe joc, dărăbănenii mizând pe cartea contraatacului. Vasile Irimia dă lovitura de graţie în minutul 67, după o verticalizare a lui Ciprian Liuţă. Grumezescu are o ocazie uriaşă de egalare în minutul 70, dar şutul său în diagonală ocoleşte pe puţin stâlpul porţii lui Alexoae. Alin Bucatariu răspunde şi el cu o lovitură peste bara transversală a lui Andruş. Costel Dobrincu are o execuţie hilară spre stupefacţia tribunei, iar Vasile Irimia stârneşte şi el hohote de râs când după cursa sa interminabilă pe flancul drept  se alege cu o bucată din plasa porţii lui Andruş. Una peste alta, oaspeţii pleacă cu toate cel trei puncte de la Darabani, declanşând fiesta la urcare în autocar.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto




8:34 pm , 22 Aprilie, 2012

1 Comentarii la “CS DARABANI-AS ROMA 1-2 Veni, vidi, vici GALERIE FOTO”

  1. Psychic spune:

    Baba care se uită peste gard e cel mai înfocat fan.

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare