Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Galerie FOTO&VIDEO „Nunta” sportului darabanean: Cupa Darabaneni.ro


Ded Com-Meduze au câştigat a doua ediţie a Cupei Darabaneni.ro într-o finală de vis, avându-l pe Gabi Cărăuşu în echipă, invitat în acelaşi timp la o nuntă la Hudeşti. Cărăuşu a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei, alături de Ion Gucianu.

Sâmbătă, 8.10.2011, începând cu orele 17:00 s-au derulat partidele finale ale Cupei Darabaneni.ro, organizată de publicaţia online a oraşului Darabani în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani. În finala mică a competiţiei s-au întâlnit The Winers şi FC Păltiniş. Romeo Şodrîngă şi-a respectat statutul de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro marcând o "dublă", fiind imitat apoi de juniorul Bujor, iar de cealaltă parte, cel mai bun jucător al oaspeţilor din Păltiniş, Adrian Stîncă, a marcat şi el de două ori, dar nu a fost suficient, şi The Winers s-au impus în final cu 5-3. FC Păltiniş a fost una dintre cele mai ghinioniste echipe ale competiţiei, cu toate că a practicat un fotbal foarte spectaculos.

În meciul de gală al serii, marea finală a Cupei Darabaneni.ro, Old Boys şi Ded Com-Meduze au început foarte prudenţi partida, Marcel Gucianu reuşind să spargă gheaţa în minutul 5. Se părea că filmul victoriilor veteranilor turneului va continua şi în finală. Gabriel Cărăuşu, care şi-a lăsat logodnica singură la nuntă la Hudeşti, nu a fost de aceeaşi părere realizând „dubla” în minutele 15 şi 27. Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 17, când arbitrii partidei au intenţionat să-i acorde perfect regulamentar lui Dan Dobrincu al doilea cartonaş galben şi implicit să-l elimine de pe teren, dar adversarii lor au intervenit la arbitru, rugându-l să nu dezechilibreze meciul, moment emblematic al Cupei Darabaneni.ro. Mai mult, Dobrincu a marcat în minutul 40 şi echipa sa a ridicat trofeul Darabaneni.ro deasupra capului, în aplauzele adversarilor lor. Un meci de povestit nepoţilor!

Finala mică: The Winers-FC Păltiniş 5-3
Au marcat: Şodrîngă(’8, ’23), Hăpăianu(’37), Bujor(’37, ’38) / Stîncă(’26, ’40), Zaharia(’40)
Finala mare: Old Boys-Ded Com Meduze 1-3


Au marcat: M. Gucianu(’5) / Cărăuşu (’15, ’27), Dobrincu(’40)
Locul I: Ded Com Meduze 300 euro
Locul II: Old Boys 200 euro
Locul III: The Winers 100 euro
Cel mai bun jucător: Ion Gucianu şi Gabriel Cărăuşu 100 lei
Goalgeterul competiţiei: Romeo Şodrîngă 100 lei
Cel mai bun portar: Adi-Marius Cozmolici 100 lei
Diplome "Tinere speranţe": Emanuel Bujor şi Petru-Şerban Bejenariu.
Diplomă "Fair-play": Primăria Darabani.

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANŢILOR LA CUPA DARABANENI.RO!
MULŢUMIM partenerului nostru, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani, Comisiei de organizare (prof. Ovidiu Ştefănucă, prof. Mihai Rusu), lui Alexandru Aioanei şi tuturor cadrelor didactice implicate de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă” şi Grup Şcolar, brigăzii de arbitri (Dinu Stoian şi Constantin Gheorghiţă), asistentului medical Nicu Iordache, echipei TV Darmir (Dan Teioşanu, cameraman Cornel Bejinariu şi comentatorului Mihai Plugaru, foto dreapta), lui Relu Stoian de la Casa de Cultură „Theodor Balş”, care a asigurat sonorizarea finalelor, Gabriel Acostioaei pentru fotografii, şi tuturor dărăbănenilor.
MULŢUMIM Sponsorilor competiţiei: SC DED COM SRL, SC SAGROD SRL, pensiunile KOKET şi CASA ANDREI, primar Ghiorghi Burlacu, avocat Petrică Hrimiuc, SC AGRAS CABAROM SRL, SC ALCAROM SRL.    

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto şi vezi imagini de la Cupa Darabaneni.ro la Clipul Săptămânii

VIDEO

1:39 pm , 09 Octombrie, 2011

17 Comentarii la “Galerie FOTO&VIDEO „Nunta” sportului darabanean: Cupa Darabaneni.ro”

  1. Anonim spune:

    In finala mica marcatorii au fost: Şodrîngă(’8, ’23, 37), Hăpăianu(’37), Bujor(37`’38) / Stîncă(’26, ’40), Zaharia(’40) .Corectati

  2. dannytiesto spune:

    FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!!

  3. DooB spune:

    felicitari oraganizatorilor ..

  4. anonim spune:

    Sa speram ca se vor organiza in continuare astfel de competii, nu doar la fotbal ci si la volei, handball si alte discipline sportive.

  5. Laurentiu Sirbu spune:

    Felicitari organizatorilor pt aceasta competitie! S-o tineti tot asa!

  6. koreanfriend spune:

    (http://www.koreanfood2011.ro), numai aici puteti gasi cele mai bune produse alimentare, precum si celebrul lichior de orez SOJU!

  7. spune:

    dar in finala mica sau marcat 3 goluri intr-un minut?

  8. Anonim spune:

    Nu..2 intr.un minut..am uitat sa sterg golul dat de Sodriga:)))

  9. pentru Anonim spune:

    Am corectat. Mulţumim!

  10. lucian spune:

    Locuitorii din Darabani şi din zonele limitrofe meritau un asemenea regal fotbalistic. Sincere felicitări tuturor participanţilor şi organizatorilor acestei competiţii!

  11. iulian spune:

    nu se posteaza nici un video cu rezumatul finalel ?

  12. Darabaneni.ro spune:

    Am primit promisiuni că mâine vom primi caseta meciului de la finală. Doamne' ajută!

  13. Anonim spune:

    asteptam caseta!

  14. Darabaneni.ro spune:

    ŞI NOI!!!

  15. Adrian Stinca spune:

    Tot nu a ajuns caseta?:|

  16. Darabaneni.ro spune:

    Nope! La următoarea ediţie a Cupei Darabaneni.ro vom fi mult mai atenţi când ne alegem colaboratorii media. Ne cerem scuze!

  17. Darabaneni.ro spune:

    Acum puteţi viziona secvenţe de la Cupa Darabaneni.ro la CLIPUL SĂPTĂMÂNII.

  18. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare