Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Handbalistele de la GSD, locul doi pe judet la Olimpiada sportului scolar


Handbalul este deja o tradiţie a sportului dărăbănean, fapt confirmat şi de rezultatul obţinut sâmbătă, 3.03.2012, de echipa feminină a Grupului Şcolar (GSD) la faza judeţeană a Olimpiadei sportului şcolar, competiţie în care câştigătorii se cunosc din start, elevii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botoşani. După ce a fost elucidat misterul locaţiei întrecerii şcolare, elevii făcând naveta între Sala de sport a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” şi Polivalenta din Dorohoi, fetele prof. Mihai Rusu au învins în primul meci Liceul „Nicolae Iorga” din Botoşani cu 10-7. Partida împotriva Grupului Şcolar „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi s-a încheiat nedecis, 11-11, apoi dărăbănencele au întrecut echipa din Bucecea cu un categoric 10-3. În ultima partidă, elevele din Darabani s-au înclinat (scor 24-9) în faţa colegelor lor de la LPS Botoşani. „Am participat la această competiţie cu gândul de a ne lua revanşa în faţa celor de la Bucecea care în ultimii ani ne-au tot bătut. Arbitrajul a fost exact aşa cum ne aşteptam, unul ostil, dar în final ne bucurăm că am reuşit să obţinem locul doi” ne-a mărturisit pivotul echipei dărăbănene, Dumitriţa Sîsîiac.

Mă bucur foarte mult pentru fetele mele, pentru şcoala şi comunitatea dărăbăneană, la care ţin foarte mult. Acesta reprezintă  cel mai bun prilej de a le felicita public. Prestaţia jucătoarelor a fost foarte bună. Îmi doream de mult timp un rezultat pentru handbalul feminin de liceu. Din acest lot fac parte eleve foarte motivate şi bune la învăţătură” a declarat pentru Darabaneni.ro prof. Mihai Rusu.


Lot GSD:
Giorgiana Alupoae, Gabriela Horodişteanu, Dumitriţa –Alexandra Sîsîiac, Roxana Racu,  Andreea Aroşoaie, Andreea-Iuliana  Hrimiuc, Georgiana-Florentina Petreanu, Veronica Păltinişanu, Raluca Aroşoaie, Codrina-Mădălina Gavriluţă, Iuliana-Mariana Ungureanu, Aida-Alexandra Andruş
Antrenor: Mihai Rusu

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini (foto:Andrei Neleapcă)

  




10:33 pm , 04 Martie, 2012

5 Comentarii la “Handbalistele de la GSD, locul doi pe judet la Olimpiada sportului scolar”

  1. boby spune:

    Mulţumesc profesorilor de ed. fizică din Dorohoi şi d-lui director Pochişcan Emil pentru organizare. Pentru ca o echipă să beneficieze de condiţii optime de pregătire în spatele unui rezultat se mai află nişte persoane: directorul GSD - Prisăcariu Alin, preş. asociaţiei sportive "Ştiinţa" - Ignat Florin,profesorii de ed. fizică de la L. Dănăilă, Pop Radu şi Ştefănucă Ovidiu, fostul handbalist Stoian Alin.

  2. roxana spune:

    felicitari, sa continuati tot asa, ca nu se stie pe viitor unde o sa ajungeti...

  3. Coma spune:

    Hrimiuc Andreea , dupa mine, a fost cel mai bun portar al competitiei!

  4. andrei spune:

    Coma, tu ce poti sa spui despre prietena ta? :)) Doar n-ai sa spui ca a fost cel mai slab portar

  5. zlei Ecaterina spune:

    felicitari fetelor, felicitari antrenorilor dar nu in untimul rand FELICITARI domnului primar deoarece le.a oferit sansa de a practica un sport..:X:X

  6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare