Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul Judetean “Mavromati” Botosani

Manager dărăbănean la conducerea Spitalului Județean. ”Cred că toate instituțiile își vor da mâna, nu pentru mine, pentru oameni”

Vineri, 20 Noiembrie, 2020

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a numit un nou manager interimar la conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, pe o perioadă de trei luni, până la ocuparea postului prin concurs și numirea unui titular. Este vorba de dărăbăneanca Doina Caba care are o experiență de 4 decenii în domeniul sanitar. Caba s-a angajat prima dată la spitalul din Darabani în 1 iulie 1981 unde a lucrat 28 de ani ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanean care a suferit un accident vascular, transportat cu elicopterul la Iasi FOTO

Joi, 03 Aprilie, 2014

Un bărbat de 65 de ani din Darabani a fost transportat de urgență la o unitate medicală din capitala Moldovei după ce starea sa s-a înrăutățit ca urmare a unui accident vascular cerebral. Pentru a-l transporta mai rapid la Iaşi, medicii botoşăneni au solicitat sprijinul elicopterului SMURD, scrie Botosaneanul. Dărăbăneanul a ajuns la Spitalul Județean Mavromati în cursul dimineții de 2 aprilie a.c., fiind adus de la unitatea medicală din or ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Inchiderea-deschiderea Spitalului. O istorie care ne doare

Duminica, 14 Aprilie, 2013

Credeam că nu o să mai scriu despre acest subiect cândva, dar se pare că m-am înșelat. Nu e o plăcere să abordezi, din nou, un subiect întors pe toate fețele, comentat de toată lumea și care, în sfârșit, pare că a dispărut de pe scena publică. Pentru mulți, acum aș fi doar cârcotașul de serviciu, dar există unele lucruri pe care dărăbănenii trebuie să le știe. Nu putem vedea în niște persoane „salvatorii națiunii”, când ei, chiar în momentele ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, primari, directori si prefect, prezenti la taierea panglicii spitalului din Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 16 Martie, 2013

Sâmbătă, 16 martie 2013, a fost inaugurată oficial secţia exterioară de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani, eveniment la care au participat 4 parlamentari social-liberali, prefectul Costică Macaleţi, consilieri, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, edilul şef al comunei Conceşti, Costel Nazare, dar şi şefi de instituţii de la Darabani şi Botoşani. Gazda manifestării a fost Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani. ...  continuare »

Fara comentarii »

E OFICIAL: S-a redeschis spitalul din Darabani! „Dorim ca sectia sa fie intr-adevar functionala si nu un foc de paie”

Vineri, 01 Martie, 2013

Aproximativ 30 de noi/vechi angajaţi ai spitalului din Darabani au revenit la serviciu în dimineaţa zilei de 1 Martie, după ce unii dintre ei nu au mai călcat pragul unităţii spitaliceşti din 1 aprilie 2011. „Toţi au fost foarte încântaţi. A fost frumos, mai ales că e 1 Martie. Am schimbat păreri, am probat aparatura, am primit şi am dăruit mărţişoare. Am programat un pacient miercuri, iar altul joi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Doina Caba, fost director ...  continuare »

Fara comentarii »

Director “Mavromati” despre redeschiderea spitalului: “Nu pot avansa termenul de 1 Martie. Mi-as fi dorit sa fie ca un martisor pentru darabaneni”

Marti, 12 Februarie, 2013

Ioan Asaftei, director îngrijiri Spitalul Judeţean Botoşani, a precizat că s-a înaintat documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare a spitalului, inclusiv pentru secţia exterioară de la Darabani. “S-a intrat în linie dreaptă. Am primit structura organizatorică aprobată de Consiliul Judeţean şi vizată de Ministerul Sănătăţii pentru cele 10 paturi de Interne şi 10 de Pediatrie. Am înţeles că s-au mai făcut mici lucrări ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare