Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul Judetean Botosani

Concurs pentru fostii/noi angajati ai sectiei darabanene a Spitalului Judetean Botosani

Miercuri, 27 Februarie, 2013

Conform unei Hotărâri de Guvern, personalul fostului Spital Orăşenesc Darabani are prioritate în ocuparea posturilor pe care le oferă acum noua unitate sanitară din oraşul de pe malul Prutului. În urma cererilor de angajare depuse, au participat la concurs 7 asistenţi medicali generalişti şi câte un asistent medical de laborator, radiologie, dietetic şi ambulatoriu, plus un chimist. Medicii Tania Aroşoaie şi Cătălin Munteanu şi-au depus şi ei dosarele de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare