Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

spanzurat

Darabanean din Teioasa gasit spanzurat intr-o anexa gospodareasca

Joi, 10 Aprilie, 2014

Un dărăbănean din Teioasa a apelat numărul de urgenţă 112 în jurul orelor 11:00, când şi-a găsit vecinul spânzurat în anexa casei. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, nu s-a găsit nici un înscris care să justifice gestul, iar cadavrul nu prezenta semne de violenţă. „Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei” a precizat pentru Darabaneni.ro, subcomisar de poliţie, Daniela Gheorghiescu. Bărbatul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare