Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

soferi profesionisti pe tir

Firma din Timisoara angajeaza soferi profesionisti pe tir cu salarii incepand cu 1600 euro

Vineri, 31 Octombrie, 2014

S.C. FASULO EST EUROPA LOGISTICA S.R.L. din Timişoara angajează în vederea extinderii activităţii: ŞOFERI PROFESIONIŞTI PE TIR Se cere: 1 an experienţă demonstrabilă pe TIR în transportul internaţional, cazier auto/judiciar, recomandare. Se oferă: venituri salariale începând cu 1600 euro. Se lucrează: singur pe camion, frig/cisternă alimentară (fără ADR). Tel: 0749/021.612 sau 0256/471.412, fax: 0256/471.417 e-mail: romania@fasulotrasport ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare