Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii vor putea intra in posesia ajutoarelor pentru incalzire dupa 18 decembrie

Beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei vor putea primi acest sprijin după data de 18 decembrie. „Suntem programaţi la Trezorerie pe data de 18 decembrie. Probabil că vom intra în posesia banilor pe 19 sau 20 decembrie. Este vorba de suma de 12.021 lei la ajutoarele pe oraş”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Rodica Stoian, şef  Serviciu Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Darabani. După selecţia dosarelor, s-a stabilit că un număr de 274 de locuinţe pot fi încadrate în prevederile legale privitoare la acest drept. Sumele de bani care vor fi încasate de beneficiarii acestui ajutor social sunt cuprinse între 80 şi 270 de lei pentru fiecare lună considerată ca aparţinând sezonului rece, în funcţie de veniturile celor care au solicitat ajutoare pentru încălzire.Citiţi şi:
CONDITIILE SI ACTELE NECESARE pentru ajutorul de incalzire
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria Darabaniajutor pentru incalzireRodica Stoian
1:09 pm Marti, 11 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare