Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CULOARE ȘI VOIE BUNĂ la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” din Viișoara GALERIE FOTO

Se zice că după zile grele, vin zile mai bune. Elevii Școlii Viișoara pot confirma acest lucru. După doi ani dificili în care activitățile extrașcolare s-au desfășurat cu distanțare și nu au fost atât de atractive, a sosit momentul ca elevii să simtă din nou bucuria lucrului în echipă, fiind coordonați de cadrele didactice Ceică Cristina Luminița, Epure Violeta, Smochină Ionela Anca,Bahrin Denise Layla, Mosclu Maria și Străjeriu Dragoș Gabriel.

În cadrul proiectului ”Culoare și voie bună” elevii viișoreni au fost foarte activi și au transformat școala într-un spațiu mai prietenos, plin de culoare și emoție. Activitățile s-au desfășurat pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care s-a simțit în rândul elevilor o trăire puternică și sinceră, o legătură de atașament, simpatie și respect reciproc, de apropiere și deschidere; au râs, s-au bucurat, au muncit, însă a fost o muncă care a dat randament maxim pentru că nu au fost stresați și au avut impresia că doar se joacă.

Roadele muncii lor sunt mândria lor. Le admiră zi de zi pe holurile școlii și în clasele pline de culoare și de viață și care transmit emoții. Proiectul este cu atât mai valoros atunci când menționăm că în cadrul activităților au fost antrenați și părinții care și-au sprijinit copiii pentru cultivarea interesului pentru nou, pentru ieșirea din rutină, pentru valorizarea potențialului creativ, pentru crearea unor situații, până la urmă educaționale atractive. Primăria și Consiliul Local au sprijinit și sprijină activitățile școlii fiind un partener de încredere pentru binele copiilor.


Pe holul școlii a fost realizat și un colț muzeal cu obiecte vechi și pline de istorie (costum popular, opinci, oale, covată, spată, lampă pe gaz, etc) precum și un panou cu activitățile din cadrul proiectului ”De vorbă cu bunicii”. În clase au fost pictate mesaje motivaționale și imagini tematice (lb. română, istorie, geografie)

”Activitățile au adus zâmbete pe fețele copiilor, care s-au bucurat de această inițiativă și s-au distrat, învățând lucruri noi despre prietenie, viață și culoare” ne-a transmis prof. Cristina Luminița Ceică.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
 


Te-ar mai putea interesa si:  Cristina CeicaScoala Viisoara
11:34 pm Sambata, 09 Aprilie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare