Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

UN POM-O VIAȚĂ în Viișoara ”Noi nu cedăm…” GALERIE FOTO


”Trăim timpuri diferite, poate chiar ciudate, dominate de virus, de restricții și reguli, de măști și distanțare. Cu toate acestea noi nu cedăm. Când spun noi, mă refer la toți cei care au participat, voluntar, la o activitate deosebită desfășurată, marți 20 aprilie 2021, în comuna Viișoara, în cadrul ,,Lunii curățenieiˮ, ne comunică prof. Cristina Luminița Ceică, consilier educativ.

Astfel, Școala Gimnazială ,,Dimitrie Brândză” din Viișoara, reprezentată de d-na director Bejinariu Anca Mihaela, în colaborare cu Primăria comunei Viișoara, reprezentată de însuși edilul șef Rîmbu Laurențiu Constantin și Ocolul Silvic Darabani, reprezentat de către dl. inginer silvicultor Lungu Ionel au reușit să ducă la bun sfârșit activitatea ,,UN POM – O VIAȚĂ”.

De dimineață, ”înarmațiˮ cu câte un hârleț, elevii din Viișoara Mare, Viișoara Mică și Cuza-Vodă, supravegheați de către cadrele didactice, Bahrin Denise Layla, Ceică Cristina Luminița, Străjeriu Dragoș Gabriel, Băeșu Marius, Antonesei Nicoleta Mihaela, Hurmuz Despina, Midoschi Veronica, au plantat un număr de aproximativ 300 puieți de diferite specii: tei, cireș, paltin, mesteacăn, molid, la Viișoara Mică. La activitate au participat și îngrijitorii de la școlile din comuna, respectiv Horodincu Florentina, Chiorăscu Georgiana și Rotaru Gheorghiță.”Domnul Lungu Ionel a instruit copiii, inițiindu-i în activitatea de plantare și îndrumâdu-i pe tot parcursul activității. Cât despre domnul primar, Rîmbu Laurențiu Constantin, numai cuvinte de laudă. A dat dovadă de seriozitate și pricepere, fiind alături de elevii harnici ai acestei comune. Doamna director, Bejinariu Anca Mihaela nu s-a lăsat mai prejos, sperând într-un viitor mai verde și mai curat.Copiii au chicotit, au alergat, dar, cu siguranță au învățat o lecție despre un viitor mai sănătos și mai curat, despre viitorul lor, pentru că a planta un pom înseamnă a salva o viață” ne-a mai transmis prof. Cristina Luminița Ceică.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Cristina Luminita Ceicaprof. Cristina Luminita CeicaScoala ViisoaraScoala Gimnaziala ”Dimitrie Brandza” Viisoara
9:02 pm Marti, 20 Aprilie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare