Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Deputatul Ţurcanu şi-a sfinţit cabinetul parlamentar de la Darabani

„Ne suflă vântul în pânze”

Cu ocazia alegerilor liberalilor dărăbăneni, toată floarea cea vestită a liberalilor botoşăneni, în frunte cu preşedintele Ţurcanu, a fost prezentă în cel mai nordic oraş al ţării. Tot duminică, deputatul Ţurcanu şi-a sfinţit şi cabinetul parlamentar din Darabani. La şedinţa premergătoare alegerilor propriu-zise au fost invitaţi şi reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice din Darabani: Dinu Hrimiuc(PDL), Corneliu Aroşoaie(PSD) şi Victor Teişanu(PNŢCD), care au rostit şi câteva cuvinte în faţa asistenţei. Cel mai „plastic” a fost ex-primarul oraşului, Corneliu Aroşoaie, care le-a urat liberalilor dărăbăneni: „Să câştigaţi tot ce v-aţi propus, dar tot noi să fim pe primul loc”. Conducerea şedinţei a fost preluată repede de preşedintele PNL, Florin Ţurcanu. Acesta a ţinut un speech electoral în faţa dărăbănenilor, cărora le-a făcut promisiuni ca într-o veritabilă campanie electorală: pietruirea drumurilor din interiorul şi exteriorul oraşului Darabani şi suplimentarea bugetului local cu 5 miliarde lei vechi. Ţurcanu i-a demolat efectiv pe reprezentanţii puterii, pe care îi consideră principalii vinovaţi de situaţia dramatică actuală a ţării. „Aceşti oameni care guvernează în prezent România nu au nici o treabă cu cetăţeanul şi banul public, au treabă doar cu propriul buzunar. Este singurul oraş din România cu un senator şi un deputat, în care nu s-a făcut nimic pentru Darabani”, a declarat Ţurcanu. Deputatul botoşănean consideră această stare de fapt constituie un atu pentru liberali, pe care îi vede singurii capabili să scoată ţara din criză: „Astfel, ne suflă vântul în pânze”, a adăugat Ţurcanu. Acesta nu l-a uitat nici pe fostul său coleg de partid, senatorul Liviu Câmpanu, adresându-se dărăbănenilor: „Fostul preşedinte al PNL nu a mai vrut să fie colegul nostru, dar asta nu vă dezavantajează”. În momentul în care şedinţa a luat sfârşit, şi-a făcut apariţia în sală şi Gheorghe Iavorenciuc, preşedintele filialei PNL Botoşani. Delegaţia liberală s-a mutat de la Primărie, la noul sediu al PNL Darabani şi cabinetul parlamentar al deputatului Ţurcanu, unde soborul de preoţi dărăbăneni(Pînzariu, Avîrvărei, Drob-foto dreapta) au oficiat sfinţirea locaţiei respective. La acest eveniment au participat alături de liberalii dărăbăneni şi Gheorghe Iavorenciuc, care a candidat pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Gheorghe Sorescu, primvicepreşedintele PNL, dorohoianul liberal Aniţulesei, dar şi primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu. Fostul primar dărăbănean, Corneliu Aroşoaie, a vizitat doar, cabinetul parlamentarului liberal. Interesant este faptul că în sediul aceleiaşi clădiri, dar la etajul I, se află şi cabinetul parlamentar al senatorului Liviu Câmpanu, fiind arhicunoscută rivalitatea dintre cei doi oameni politici.     
4:18 pm , 19 Decembrie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare