Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

GLUMĂ TĂTĂ? Un fost deputat dărăbănean vrea din nou în Parlament „Indiferent cine va merge, se va descurca”Comitetul Judeţean Executiv (CJEX) al PNL a stabilit vineri lista cu 15 liberali care şi-au exprimat intenţia de a candida la alegerile parlamentare din decembrie. Printre aceştia se află şi Stelică Iacob Strugaru, cel care a fost deputat în perioada 2008-2012, şi care i-a cedat locul lui Costel Şoptică în 2012, când USL a câştigat detaşat alegerile. Strugaru a declarat publicaţiei Darabaneni.ro că acesta este un test decisiv pentru el, urmând să stabilească dacă va mai face sau nu politică.

„Când am văzut că s-au înscris aşa de mulţi, am decis să mă înscriu şi eu, să vedem care-i treaba, să vedem o ierarhie: Ori mă lăs de tăt’, ori vedem care-i treaba. Nu ştiu cum o să se voteze, pentru că ei, de la o zi la alta schimbă listele, schimbă criteriile, nici nu pot să spun despre ce e vorba. Nu o făcut nimeni mai mult. În Parlamentul României, indiferent cine va merge, se va descurca. Nu-i trebuie nişte calităţi extraordinare ca să fie acolo” a declarat pentru Darabaneni.ro, Strugaru.

 VEZI şi: Strugaru dat pe mâna Parchetului pentru că şi-a angajat fiul la cabinetul parlamentarGuvernarea PDL s-a „remarcat” prin tăierea pensiilor şi salariilor, iar la nivel local a suspendat activitatea Spitalului Orăşenesc, ceea ce i-a durut foarte tare pe dărăbănenii care s-au „revanşat” ulterior la alegerile din 2012. Cu toate acestea, Strugaru consideră că avut o prestaţie peste alţi parlamentari. „Datorită pensiiilor şi salariilor, atunci aşa o fost o situaţie, nu că n-aş fi făcut. Am făcut treabă, am avut activitate, am făcut mai mult decât ăştilalţi. Încerc să văd care-i problema, să văd dacă lumea mai vre’, nu mai vre’?” a mai precizat Strugaru, care a făcut referire şi la problemele pe care le-a avut cu justiţia, dar acum susţine că este curat.„Pe mine mai mult m-au târâit prin justiţie patru ani de zile, dar cazierul meu e curat. Am făcut copii şi le las la partid acolo. Nu am nici o problemă, nu mi-au găsit nimic. Nu am nici incompatibilitate, nimica. Am avut şi cu casa, că nu justific nişte bani la casă, au spus că am dat bani în campanie lu’ Băsescu, am avut mai multe, dar acum nu mai am absolut nimica, cazierul la mine e curat. Mă testez şi eu. Mă încadrez măcar acolo: Am 7 voturi sau n-am 7 voturi? Este loc pentru toată lumea. Eu tot timpul m-am luat şi le-am spus în faţă şi aici am deranjat tot timpul. Dar acum nu mai e timpul de răfuieli, de una, de alta” a mai spus Strugaru.

Stelica Strugaru, la Teatrul de Păpuşi din Botosani: „Să mor daca am dus din politică un leu acasă” VIDEO

„Este o competiţie internă în care toată lumea a avut dreptul să-şi depună candidatura, inclusiv dumnealui, iar colegii din CJEX l-au validat să meargă mai departe. Între timp, am înţeles că are o problemă de integritate, ca să spun aşa, de care o să se ţină cont. Este dreptul lui ca membru de partid” a spus deputatul Costel Şoptică despre candidatura colegului său de partid împotriva căruia s-a luptat la ultimele alegeri parlamentare. Decizia CJEX urmează să fie validată marţi de Biroul Politic Judeţean, şi cel mai probabil sâmbătă, Consiliul de Coordonare Judeţeană a PNL, format din 500 de membri din tot judeţul, va vota liberalii care vor ocupa locurile eligibile la alegerile parlamentare din decembrie.

CITIŢI şi INTERVIU Stelică Strugaru: „Noi am făcut nişte greşeli care nu trebuiau făcute: tăierea pensiilor şi salariilor”Te-ar mai putea interesa si:  Stelică StrugaruCostel Şopticăalegeri parlamentarePNLStelica Iacob Strugaru
3:40 pm , 25 Septembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare