Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Casa de Cultura Darabani, pe pozitia 20 in lista cererilor selectate pentru finantare. Seful de la Proiecte: „Asteptam...În urma depunerii documentaţiei la Compania Naţională de Investiţii în cadrul Programului prioritar naţional pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii culturale şi dotarea aşezămintelor culturale din mediul rural şi mic urban, oraşul Darabani se clasează pe locul 20 în lista cererilor selectate din oraşele mici, cu un punctaj de 59,8. Autorităţile locale sunt încrezătoare că urbea de pe malul Prutului va avea o instituţie de cultură la standarde europene.

Din cele 488 de cereri eligibile analizate, comisia a selectat 426 şi a respins 62, repartizate pe cele două obiective, oraşul Darabani regăsindu-se între cele 47 de localităţi din mediul mic urban care aşteaptă finanţarea în vederea reabilitării, modernizării infrastructurii culturale şi dotarea aşezămintelor culturale. „Aşteptăm să vedem ce ne mai solicită Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Urmează să întocmim proiectul de reabilitare a Casei de Cultură” a precizat Andrei Budianu (foto dreapta), şef Birou Achiziţii Publice şi Implementare Proiecte-Programe din cadrul Primăriei Darabani.Foarte realist, Budianu a precizat că dărăbănenii vor fi 100% siguri de finalizarea acestui proiect în momentul în care va fi semnat contractul de finanţare. Aleşii urbei de pe malul Prutului au aprobat în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local tema de proiectare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Casei de Cultură „Theodor Balş”.
Te-ar mai putea interesa si:  Casa de Cultura „Theodor Bals”CL DarabaniAndrei Budianu
4:51 pm Miercuri, 26 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare