Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EVENIMENT Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei va sfinţi o biserică din HorodişteaParohia Sf. Gheorghe-Horodiștea are bucuria de a invita credincioşii duminică, 18.09. 2016, începând cu orele 07:30, la sfințirea bisericii de piatră Sf. Cuvios Ioan Iacob-Cuzlău. Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

Biserica de piatră Sfântul Cuvios Ioan Iacob este situată la intrarea în satul Horodiștea, dinspre Darabani, în stânga indicatorului de intrare în localitate ca un semn de binecuvântare a locului în care s-a născut Sfântul Ioan Iacob.

Piatra de temelie a fost pusă în anul 1998 cu binecuvântarea Preasfințitului Calinic Botoșăneanul și prin jertfa inginerului Iacob Constantin care a pus mult suflet la ridicarea acestei biserici. Lăcașul de cult bucură privirile și sufletele credincioșilor prin aspectul său grandios și frumusețea zidurilor lucrate în piatră de Prut.„Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne bucura împreună de Sfânta Liturghie și a primi arhiereasca binecuvântare, ocazie cu care credincioșii pot intra să se închine în Sfântul Altar. Cu nădejdea că ne veți onora cu prezența, vă dorim multă bucurie de la Hristos Domnul” a transmis prin intermediul Darabaneni.ro, preotul Dumitru Ciprian Muraru.

VEZI ŞI:
Tabăra din Pridvorul satului Horodiştea cu vânătoare de comori, fotbal, dans şi rugăciune GALERIE FOTO


Te-ar mai putea interesa si:  pr. Ciprian Dumitru MuraruIPS TeofanMitropolitul Moldovei si BucovineiBiserica de piatra Cuzlau
9:05 pm Luni, 12 Septembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare